2018.01.06. 22:07 – KirschAndrás

Szétmulattuk az agyunkat a Sportarénában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kisgrofomulat.jpg

Igen, ez az oldal régen is egy rakás aszott menyéthányadék volt, de most önmagunkhoz képest is gigászit zuhantunk a föld magja felé. Elérkezett az a pont, mikor nyugodt szívvel hurkolhatunk kötelet a tanyasi szomszéd cseresznyefájára, és rászolgálunk, hogy gumicsizmás lábunk a Se veled, se nélküled taktusaira himbálózzon az idők végezetéig. Ha pedig mindezt humorosnak szánjuk, akkor jobb, ha tudjuk, hogy ehhez képest a biatorbágyi vasúti katasztrófa hozzánk képest maga volt a Waczak szálló. Na. Most, hogy letudtuk a kötelező köröket, lássuk, milyen élményekkel gazdagodott a Lángoló Casio Szintetizátorok tudósítója az év monstre mulatósbuliján! (Nyitókép: Kis Grófo-facebook)


mulatós mulat az aréna



2018.01.06. 10:37 – dankógábor

Meghalt DJ Zefil, a hazai hiphop ismert alakja

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

djzefil.jpg

Pénteken elhunyt DJ Zefil, azaz Szobics Ferenc, aki a hazai hiphop-színtér ismert alakja volt. A halál okáról nincsenek bővebb információnk, egy facebookos komment szerint trombózist kapott. Zefil 1994-ben, szülőhelyén, Pécsen szervezte meg első hiphop-buliját, ahol akkor még CD-ről és kazettákról pakolta a zenét, de nem sokkal később áttért a bakelitre, és nem is jött le róla soha. Folyamatosan fejlesztette a mixelési és skratch technikáját, közben pedig folyamatosan szervezte a bulikat. 2005-től ezt még nagyobb volumenben művelte, mikor két társával elkezdte szervezni a Crazy Stylez-bulikat, ahová olyan világhírű rapelőadók jöttek el, mint Snoop Dogg, Xzibit, a Naughty By Nature, Methodman, az Onyx stb. Saját zenéket is gyártott, olyanokkal adott ki dalokat közösen, mint MC Kemon, Funktasztikus, Deadly Hunta vagy Afu-Ra. Búcsúztatója vasárnap este hatkor lesz a pécsi Ti-Ti-Tában.


hír gyász dj zefil



2018.01.06. 08:51 – dankógábor

Ejtették a vádakat a lengyel Decapitated zenekart érintő szexuális erőszak ügyében

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Spokane megyei ügyészség pénteken ejtette a vádakat a Decapitated zenekar tagjait érintő ügyben. A négy lengyel zenészt szexuális erőszakkal és emberrablással vádolták, ezt vonták most vissza 11 nappal azelőtt, hogy megkezdődött volna a bírósági trágyalás. Kelly Fitzgerald, a felperest képviselő ügyész elmondta, hogy a jövőben még sor kerülhet az eljárásra, de jelenleg azt tartották fontosnak, hogy az áldozat mielőbb felgyógyuljon az erőszak  traumájából. A gyógyulást nem segítette volna a négy vádlott miatt várhatóan rendkívül hosszú ideig tartó bírósági tárgyalás, így az ügyfelével úgy döntöttek, hogy inkább ejtik az vádakat. A zenekar tagjainak ügyvédei szerint viszont egész egyszerűen arról van szó, hogy túl sok bizonyíték szólt már a tagok ártatlansága mellett, ezért nem lepődtek meg túlzottan, hogy még a tárgyalás előtt ejtették az ügyet. A death metal zenekar tagjai ezután visszatérhetnek Lengyelországba.


metál hír erőszak death decapitated



2018.01.05. 19:15 – dankógábor

Iszonyatosan metál az új Judas Priest-klip

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Villámok, láncok, szegecsek, metálvilla, együtt headbangelés, minden ami kell. És hozzá a dal is nagyon metál. Mondjuk nem tudom milyen lenne, nem is akarnék mást tőlük, csak ezt. Egyébként semmi meglepő nincs a számban, egésze egyszerűen csak egy jó Judas Priest-dal. A Firepower című új nagylemez egyébként március 9-én jelenik majd meg, amit a zenekar egy budapesti koncerttel is megtámogat majd július 24-én a Papp László Sportarénában.


metál hír judas priest



2018.01.05. 13:58 – Lángoló Gitárok

A testet öltött sztereotípiák éttermében - Itt a Divided új klipje!

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

divided.jpg

Novemberben jelent meg a modern dallamos metált játszó Divided első stúdióalbuma, a Modulus, amelyhez a Fraktured után már a második klip készült el. A zenekar elmondása szerint az Ends of Earth nyilvánvaló választás volt, hiszen a lemezről élőben az egyik legkedveltebb dallá vált a megjelenése óta eltelt időben, így a korábbi szöveges videó után csak idő kérdése volt, mikor lesz belőle élőszereplős változat is. A gyönyörű képi világú, sztorimesélős klipben a csapat egyfajta vendéglátós éttermi jazzbrigádként jelenik meg, de persze semmi sem feltétlenül az, aminek elsőre látszik. Mindez megtekinthető a Lángoló mai premierjében, a hajtás után!


premier magyar hír modern metal elektronika videóklip divided wacken metal battle



2018.01.05. 09:55 – dankógábor

Futurisztikus funkdallal és hozzá illő klippel tért vissza Justin Timberlake

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Justin Timberlake legutóbb 2013-ban adott ki nagylemezt, de akkor kettőt, The 20/20 Experience címmel. A kiválóra sikerült két album után ugyan folyamatosan koncertezett, filmeken dolgozott, szóval nem unatkozott, új dal viszont csak 2016-ban érkezett, de az legalább hatalmas sláger lett. Ez a szám volt a Can't Stop the Feeling!, ami a Trollok című rajzfilmhez készült, amiben egyébként az egyik főhős hangja is Timberlake volt. 2016-ban viszont már azt is lehetett tudni, hogy Timberlake új lemezen dolgozik olyan producerekkel, mint Timbaland, Pharrell Williams vagy Max Martin, csak éppen a megjelenésről nem lehetett semmit tudni.


pop hír justin timberlake



2018.01.04. 16:00 – Gnosis

Kakofonikus disszonancia - Nightmarer-dalpremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nightmarer-02-small-justina_villanueva.jpg

Március 23-án jelenik meg a Nightmarer bemutatkozó lemeze Cacophony of Terror címmel. Zenéjüket a kiadó a nagyon cuki 'Total Dissonance Worship' jelzővel illette, és a most nálunk premierező Sinner daluk alapján valóban elég kaotikus, disszonáns és jó sötétre sikerült zenével lesz dolgunk. Lassan hömpölygő, kígyószerűen a nyaka köré tekeredő, légszomjat okozó nyomasztás vár minden érdeklődőt, ha tovább kattint: kakofon


Lángoló Premier Nightmarer



2018.01.04. 15:48 – dankógábor

Ezeket a lemezeket vették kézbe a legtöbbször az amerikaiak 2017-ben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Nielsen nem csak azt nézte meg, hogy ki tarolta le digitálisan Amerikát, hanem hogy mik voltak az ottani fizikai eladások, ez pedig már jóval gyászosabban néz ki. Az összesített fizikai eladásokban Taylor Swift lett az első valamivel több mint egymillió eladott lemezzel. Viszont ez is több mint duplája a második Ed Shrreannek, aki 511 ezer lemez adott el az Egyesült Államokban. A harmadik a Metallica 2016-os lemeze lett 470 ezerrel. A Nielsen külön vette a bakeliteladást is. Az első két helyen egy-egy Beatles-lemez van a '60-as évekből, a harmadik a Galaxis őrzői című film második részének zenéje lett. Ezen kívül csupán két album van, ami idei keltezésű és nem újrakiadás. Az egyik Ed Sheeran Divide című lemeze, a másik pedig a La La Land (itthon Kaliforniai álom címen futó) film zenéje.


hír



2018.01.04. 15:25 – dankógábor

A Rockmaratonon is lesz Tormentor-koncert

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nemrég jelentette be az A38, hogy a Tormentor idei újjáalakulásának bemelegítő bulija a Hajón lesz április 21-én. A legendás magyar black metal zenekar ezen kívül csak fesztiválokon lép majd fel a nyáron, de eddig csak külföldi dátumok voltak. Most viszont jött egy magyar is, ugyanis fellépnek a Rockmaraton pénteki napján is, ahol aznap még a Carpathian Forest is koncertet ad, csak hogy black metal tematikus nap legyen. Magyar részről ekkor lép majd fel a fesztiválon  a Sear Bliss, a Christian Epidemic és a Perihelion is, ha már a műfajról beszélünk. Utóbbi zenekar egyébként a Hajón is a Csihar Attila énekes, Szigeti Attila gitáros, Buday Tamás gitáros, Farkas György basszusgitáros és Machat Zsolt dobos felállású Tormentor vendége lesz.


metál hír black tormentor



süti beállítások módosítása