2019.06.24. 16:00 – Lángoló

Firkin-turnéklip és különleges meghívás a Montreux-i fesztiválra

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

firkin_1.jpg

A Firkin zenekar külföldi tevékenykedéséről bizonyára már mindenki hallott. Ősszel még „support” turnén voltak a német Saltatio Mortis zenekarral és 4-5000 fős csarnokokban játszottak a nagyérdeműnek, tavasszal pedig visszatértek az érintett városokba egy önálló „headliner” turné keretein belül. Ennek láthatjátok most az összefoglaló videóját, amely a Lángoló Gitárokon mutatkozik be:

A zenekar már eddig is bizonyította, hogy ott a helye a nemzetközi porondon: játszottak már a Wackenen, a Rockharz-on, a Summer Breeze-n, de még ők sem gondolták volna, hogy ez az út egy olyan meghívásig vezet majd, mint a Montreux-i Jazz Fesztivál. Az már csak „hab a tortán”, hogy a második legnagyobb és legszebb helyszínen főműsoridőben játszhatnak majd, azon a napon amikor többek között a legendás Quincy Jones is fellép. Annak, aki esetleg nem tudná, hogy miről van szó javasoljuk, hogy tekintse meg az idei lineup-ot.

A Firkin miközben járja a világot természetesen már nagyban készülődik a 11. születésnapi bulijára, amely az Akvárium Klubban lesz október 18-án.


premier firkin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása