2020.02.20. 11:11 – Lángoló Gitárok

A Slipknot és a Prodigy szerelemgyereke - Hallgasd meg a GOLCONDA első nagylemezét!

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gcband2.jpg

Két ember mélyre hangolt gitárokkal beletenyerelt a synth bázisú elektronikus zenébe, mindennek tetejébe internetes mémekkel, társadalmi és globális problémákkal fűszerezték azt - így aposztrofálja magát az első hallásra talán szokatlan, de mindenképpen eredeti zenét játszó GOLCONDA, A zenekar első nagylemeze mától elérhető az összes streaming szolgáltatónál 'Eleven' címmel, amit a hajtás után teljes terjedelmében meg is hallgathattok. 

Minden megjelent dalhoz tartozik egy videó, amit szándékosan nem klipként aposztrofálnak, sokkal inkább vizuális ingerként, vagy kiegészítő elemként, ami segít nyomatékosítani a dalok mondanivalóját. Érdemes feliratkozni a zenekar YouTube-csatornájára, mert az elkövetkező hónapban minden héten új vizuális tartalommal fognak jelentkezni!

A GOLCONDA egyszerű üzeneteket fogalmaz meg. Nem szeretjük az állatkínzókat, a műanyagot, és azt sem, hogy a karácsonyi bevásárlásban emberek halnak meg... Viszont imádjuk a kemény zenét és megpróbáljuk azt olyan attitűddel szerezni és hangszerelni, ahogyan azt teszik és tették az elektronikus zene úttörői. A projekt minden művészeti aspektusát ketten végezzük, - beleértve keverést és a videókat - ezért nem azt tartjuk fontosnak, hogy kik vagyunk, hanem a zenét és az üzenetet. Ha színpadra állunk, ott is a zene, a fény és a vizuál lesznek a főszereplők, nem az alkotók.

A zenekar tavaly készített videót az Anger And Madness Are Brothers című dalhoz, azt is érdemes megnézni.  

 További információk a zenekar Facebook-oldalán


premier magyar magyarország hír metal electro experimental synth golconda



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása