2008.11.11. 13:53 – lánggitár

Mastodon gyűjtőknek

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ha valaki Mastodon fanatikus, és van legalább 250 felesleges dollárja, az máris rendelheti a Relapse kiadó Mastodon vinyl boxsetjét, de igyekeznie kell, ugyanis csak 1100 példányt gyártanak ebből a műkincsnek is beillő cuccból, amiben már csak gyönyörködni is jó lehet. Nézzük mit rejt a doboz:

Röviden: 9 darab 180 grammos LP „super delux” csomagolásban. Részletesebben: megtalálható benne az összes nagylemez (Remission, Leviathan, Blood Mountain), a Lifseblood EP, a Call Of The Mastodon ritkasággyűjtemény, és egy csak ide csomagolt koncertlemez, aminek a hanganyagát a 2003-as Relapse Contamination Fesztiválon vették fel. Olyan bónuszokat is hozzácsaptak a cucchoz, mint egy Melvins (The Bit), egy Metallica (Orion), és egy Thin Lizzy (Emerald) feldolgozás, amik ugyan CD-n már megjelentek, de bakeliten még soha, és nem is tervezik. Jár hozzá még sok exkluzív matrica, és egy Mastodonos lemezjátszófilc, csak, hogy nehogy karcolódjon a drága korong.

Mellesleg vasárnap a közelünkbe jár majd az atlantai csapat, ugyanis Bécsben lépnek fel a Slayer, a Trivium, és az Amon Amarth társaságában.


vinyl metál hír mastodon



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása