2008.12.23. 12:42 – Dankó Gábor

Énekes nélkül a Neck Sprain – mikrointerjú

„Igen, igaz a hír! Eddig tudtunk együtt dolgozni Pistával, ez tudatosult bennünk! Igazából nem is nagyon volt más lehetőségünk. A lemondott koncertünkön várakozóknak pedig külön bocsánat, higgyétek el mi is ott akartunk lenni! Sajnos ez így jött össze! Ezen is túl fogunk lépni!” – áll a Neck Sprain zenekar honlapján lévő szűk közleményben. Picit próbáltunk utánajárni mi is történt. Levi válaszolt:

Sokkal többet nem tudok mondani. Az történt, amit olvastatok. A december 13-ra meghirdetett koncertünk lemondása után úgy döntöttünk, hogy nem szeretnénk tovább pengeélen táncolni Pityesz miatt. Ennyi.

Hogyan tovább? Ismét odaállsz a mikrofon mögé, vagy kerestek új énekest?

Hihetetlen, hogy mennyien teszik fel a kérdést: "Most akkor, ugye megint te énekelsz?" Pedig szerintem annyira azért nem volt az jó, sokat szenvedtem a torkommal. Természetesen új énekes lesz, rengetegen segítettek. Már úgy is volt jelölt, hogy mi ez ügyben nem is kezdtünk el telefonálgatni. Kösz mindenkinek! Ha túl vagyunk a meghallgatáson, egyből informálunk mindenkit.

Távolabbi tervek, lemez, koncertek?

Természetesen jó sok koncertet akarunk, és jövőre tervezünk egy új lemezt is.


interjú metál hír neck sprainKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jay és némabob 2008.12.23. 15:14:10

Érdekes figura lehet ez a Pityesz. Hatalmas hangja van és nagy tehetség, de a hozzáállásával lehet valami gáz. A Fresh Fabrikból is kipottyant, pedig a Drive My Hand nagyon jó lemez volt. És az a banda nem akármi.

Nem baj! Remélem a NS hamar túlteszi magát ezen a szaron és újra düböröghetnek megint.

eks 2008.12.24. 00:10:27

én az összes necksprain anyagot imádom, szerintem az új énekessel is kurvajók lesznek, de hát pityeszt pótolni egyetlen magyar énekesnek sem egy leányálom... mindenesetre hajrá!

Alione 2008.12.24. 08:40:15

pityesz...
fabrik után sun workshop aztán sprain...nem értem ezt a faszit...