2008.12.28. 10:57 – lánggitár

Ma este mp3-piac a Petőfi Csarnokban

Ma este a következő zenekarok lépnek fel a Petőfi Csarnokban este hét órától kezdődően ilyen sorrendben: AWS, Shell Beach, Mangod Inc., Bridge To Solace, Superbutt, Isten Háta Mögött. Na, most ha viszel magaddal valamilyen digitális adathordozót (mondjuk pendrive-ot, vagy memóriakártyát), akkor albumonként kb. egy fél korsó sör áráért megkaphatod az összes fellépő összes lemezét, kivéve a legújabb IHM-et, illetve Superbuttot. (Viszont utóbbiak is olcsók lesznek CD-n.) Az mp3-akció további részlete, hogy ha valaki öt albumot vesz, kap egy hatodikat is hozzá ajándékba, aki pedig bármit vásáról a pólóáruspultból, kap mellé egy tetszés szerint választott (digitális)lemezt az adathordozójára.


mp3 rock metál hír program shell beach isten háta mögött superbutt mangod inc bridge to solace aws2008.12.27. 20:54 – lánggitár

Tíz jegy Heaven Street Sevenre

December 29-én játssza idei utolsó koncertjét a Heaven Street Seven a Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutató meghívott vendégeként az A38-on. Erre lehet még holnapig (december 28-ig) jegyet nyerni, ha küldtök egy levelet a jatek@tehetsegkutato.hu e-mail címre (összesen tíz embert sorsolnak a szervezők). A HS7 mellett lesz még Napokon, illteve Nova Prospect koncert, valamint tovább kilenc tehetségkutatós fellépő is. A program délután kettőkor kezdődik, a HS7 kb. 9 körül kerül színpadra.


pop rock hír a38 tehetségkutató heaven street seven hs72008.12.27. 13:53 – aliz

Szilánkos Mennyország

Quimby @ PeCsa 2008.12.20.

Az év vége a nagykoncertek és óriásbulik szezonja. Nem szeretem igazán az ilyet, elég tömegnyomort vészelek át ajándékok és szeletelt mandula után kutatva. Múlt szombaton viszont úgy alakult, hogy döbbenetesen hosszú idő után újra ellátogattam a PeCsába - a Quimby zenélt, én nagyon élveztem, az aranyvasárnapi közelharc és svédtorna meg bekaphatják.

Szerintünk: (5/5)
Szerintetek: (4,5/5)

pop rock pecsa quimby koncertbeszámoló lány az éjszakában2008.12.27. 12:25 – frostdemon

Klipmegosztás (Lola, Born From Pain, Textures, Esclin Syndo, Depresszió)

Ezen a héten átadjuk magunkat a karácsonynak és ebben nagy segítségünkre lesz Lola, aki gyomorfacsaróan szépen tudatja velünk, hogy mit ért ezen ünnep alatt, de a dühünk magja sem esik sziklára, hogy elrohadjon, mert a Born From Pain kiváló időtöltés ötletekkel érkezett. Aki pedig a szépet éhezi, az a Textures segítségével kalandozhat erre-arra, a beteg cuccok rajongói pedig az Esclin Syndo segedelmével zúzhatják rommá a belső ént. Persze a lázadóknak is van itt valami: Depresszió.


pop rock metál depresszió lola electro esclin syndo born from pain textures klipmegosztás2008.12.25. 12:03 – -dj-

Sűrűségi mutató (Év végi programajánló)

Ember legyen a talpán, aki el tud igazodni az év végi sűrű programkínálatban. Mi, amolyan szubjektív módon körbenézünk, hogy mit érdemes csinálni, legalábbis koncertügyileg. Ha valami kimarad, reklamálást nem fogadunk el, hacsak nem segítséget, már amennyiben valaki hajlandó egy hozzászólást alulra biggyeszteni, hogy további jóságokra hívja fel a figyelmünket.


indie jazz pop rock metál program electro2008.12.25. 11:12 – aliz

Szex, Latex és Elektró

PEP Electro Fetish Party @ Merlin 2008.12.19.

Tudom, hogy momentán az üveggömbök és fenyőgyanta napjait éljük, mindenki erősen koncentrál, hogy szeressen és ünnepeljen, pár napra a legelvetemültebbek is takarékra tették a vadabbik énjüket. Szégyentelen dolog ilyenkor partibeszámolóval előhozakodni, ennek ellenére: múlt pénteken mégiscsak PEP! buli zajlott a Merlinben, erős fétis felhanggal. Mentségemre szóljon, hogy a lakkszerkók és démoni sminkek kifejezetten szoros rokonságban állnak a csomagolópapírral.


szex merlin electro fétis koncertbeszámoló lány az éjszakában2008.12.24. 13:13 – _fá_

Minden idők legidegesítőbb karácsonyi dalai

Reggel már kellemes ordibálásra kelsz, ha egyedül élsz, akkor a szomszéd Józsi bácsit teremti le asszonya, mert már megint rácsöpögtette a faggyút a terítőre. A tudat, hogy eljött a nap, ami miatt egy rakat pénzt költöttél, hosszú órákat töltöttél sorban állással, és a borzasztó kézügyességed ellenére kéttonnás dobozokat csomagolsz. Az ajándékoknak örülsz, különösen a hatvanhetedik alsógatya, és a hetvennyolcadik tusfürdő kelti fel érdeklődésed. Összejön a család egy éves rendes ordibálásra, a halászlé el lett sózva, gyullad a fa. De az egész nem lenne teljes, ha nem kéne hosszú-hosszú évtizedek óta a frissülésre szinte teljesen képtelen karácsonyi dalrepertoár klasszikusait meghallgatni.


yello killers elton john snoop dogg animal cannibals mariah carey hellókarácsony billy mack josh és jutta klipmegosztás