2009.01.09. 08:51 – lánggitár

Új Mercyful Fate-lemez?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Úgy néz ki, hogy tíz év után újra lemezt készít a Mercyful Fate. Mindezt maga King Diamond énekes közölte egy dániai interjúja során, amit a BT.dk közölt: „Hank (Shermann gitáros – a szerk.) már írt dalokat egy elkövetkező Mercyful Fate-albumhoz, és készen áll az új mesterművünk elkészítéséhez.” – mondta a fordított keresztekkel teleaggatott legendás, denevérhangú frontember. Idén amúgy egy DVD-t is jelentet meg a dán zenekar a sorlemez mellett.

Ezt a dolgot kissé árnyalja az a Diamond-nyilatkozat, amit a napokban adott ki, és elmondja benne, hogy a BT.dk interjújának több mint a fele hazugság. Először egy normális lemezszerződés kéne nekik, csak az után tudnak bármit is kezdeni az új ötletekkel. A DVD-hír viszont igaz. Alább egy videó látható, amin Diamond egy Mercyful Fate-egyveleget énekel a közismerten MF-buzi Metallica kíséretével egy 2008-as bulin, még lentebb pedig Kim Bendix Petersen (aka King Diamond) áll a karácsonyi dekoráció előtt a magyar feleségével:


metál hír metallica mercyful fate



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása