2009.05.05. 08:38 – lánggitár

Segélykoncert a Deftones basszusgitárosáért Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mint az ismeretes a Deftones basszusgitárosa, Chi egy autóbaleset következtében kómába esett 2008. november 3-án. Azóta, bár állapota stabil, javulást nem tapasztaltak nála a San Jose-i kórházában. A Cheng család jelenleg egy műtétre gyűjt, melynek segítségével elősegíthetik felépülését. Ezen az oldalon bárki segíthet adományával, itt pedig a zenekar felhívása látható.

Néhány hazai zenekar is úgy gondolta, hogy segíti az akciót és egy jótékonysági koncertet szerveznek, melynek teljes bevételét elküldik Chi családjának. Bár az apropó szomorú, mégis érdemes lesz ellátogatni a koncertre, ugyanis a következő zenekarok május 17-én a Dürer kertben Deftones feldolgozásokkal tisztelegnek a basszusgitáros és a zenekar előtt: Subscribe, Superbutt, Blind Myself, Insane, Solution, Shellbeach, Haelo, Soundshine, Wrong Side Of The Wall, AWS.


hír blind myself insane subscribe superbutt deftone



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása