2009.05.09. 12:10 – frostdemon

Klipmegosztás (Therapy?, Backyard Babies, The Crystal Method feat. Matisyahu, Kasabian, Kiscsillag, Suicidal Tendencies, Ad Astra)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ezen a héten nem győztem válogatni a sok-sok videóból, így maradt egy pár legközelebbre is, ami nekem jó, neked meg úgyszintén. Talán akkor nem is húzom az időt és elárulom, hogy lesz Therapy?, Backyard Babies, The Crystal Method feat. Matisyahu meg Kasabian, de erre jár a Kiscsillag, a veterán Suicidal Tendencies és az Ad Astra is.

Therapy? - Crooked Timber

Aki még emlékszik a Therapy? hatalmas sikereire 1993 és 1995 között, az bizonnyal felpillant fásultságából, hogy itt az új lemez és egyben a klip is. Bevallom nekem az utóbbi időben kicsit kimaradt a zenekar, de ezt a dalt hallgatva lehet, hogy nem véletlenül. Sajnos a videó sem fogja kizökkenteni a világot az érdektelenségből. Eléggé egysíkú és a végére unalmassá váló a történet, de legalább a trükkök és a képek szépek. Egy nézést mindenképp megér.

Backyard Babies – Degenerated

Ez sem harmatosan friss, de gondoltam ennyivel tartozom a Backyard Babiesnek, azért a sok kellemes percért, amit a zenéjükkel szereztek nekem. A videó egy animációs munka, ami a maga nemében jól sikerült. Egy kicsit mégis olyan, mintha mindenáron meg kellett, hogy legyen és ezért gyorsan összedobtak valamit, ennek bizonyítéka, hogy olyan sok minden nem történik a bő 3 perc alatt. Eléggé felejthető munka.

The Crystal Method feat. Matisyahu – Drown In The Now

Az amerikai sikercsapat új lemezéről (Divided By Night) itt az első kislemez, amiben a szintén amerikai Matisyahu vendégszerepel. A dal remek, de a klip vizuális orgiájával együtt az igazi. Én szeretem a hasonló animált videókat. Sajnálom, hogy nem sikerült komolyabb történetet rittyenteni, de szám és a képi világ összességében nagy tapsot érdemelnek.

Kasabian – Fire

A klasszikus western filmek hangulatát sikerült megidézniük a Kasabian tagjainak ezzel a videóval. Nagyon tetszik, hogy képileg markáns választóvonalat húztak az epizódok közé,és jó az ipari kamerás bankrablás is. Ezért is mondom, hogy a kreatív hozzáállás miatt ez a hét egyik nagy kedvence.

Kiscsillag – Légyszíves

A hét legnagyobb (pozitív) meglepetése pedig ez a videó. Rendkívül színvonalas munka. Valószínűleg azért mondom ezt, mert sok minden történik benne, ami leköti az ember figyelmét és egy nézés után már dúdolja is az ember a dallamot, hogy „légyszíves”. Remélem az alkotóktól látunk majd még mást is. Nekem ez a hét videója!

Suicidal Tendencies – Come Alive

Már mindenki tuti halottnak könyvelte el a veterán hardcore bandát, amikor egyszer csak előpattannak egy videóval, amit neveztek a „variációk egy témára” versenyünkre és bevallom eléggé nagy eséllyel indulnak, mert kurvára elfogult vagyok. Nem is mondanék semmit, mert, ha kellene, akkor kiderülne, hogy nem is olyan nagy szám ez...

+ 1

Ad Astra – Waves

A budapesti Ad Astra ezen klipjével zárjuk az e heti bemutatót és egyben reméljük, hogy ennél rosszabb klipet soha nem kell megnéznünk. A maga egyszerűségében jól elkészített videó, annak ellenére, hogy semmi extra nincs benne.


kiscsillag kasabian backyard babies suicidal tendencies klipmegosztás therapy? ad astra the crystal method feat matisyahu



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása