2009.05.16. 14:14 – frostdemon

Klipmegosztás #30 (Primal Fear, Dream Theater, Eminem, Little Girl's Club, Amorphis, Thy Catafalque, My First Knife)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hű, micsoda hét! Van is miből válogatni. Lesz itt minden jó, de főleg most a metálosok fognak örülni, mert a sok újdonság zömét ők teszik ki. Lesz Primal Fear, Dream Theater, Eminem (ő pl. nem metálos) és Little Girl's Club (nála még nem lehet tudni), de akad majd Amorphis, Thy Catafalque és a nagyon kedves fiatalokból álló My First Knife. Szóval, mint a búcsúban. Jó szórakozást!

Primal Fear – Six Times Dead (16.6)

Múlt héten egy kicsit könnyedre vettük, ezért most minden fémhívőt kárpótolnánk. Ez az igazi FÉM! Aki mást mond, az biztosan death metalos. Mindenesetre ezen a héten a kedvenc rovatunk egy újabb gyöngyszemmel bővül, amiben elég sok a gagyi kép és vágás, de legalább metál...

Dream Theater - A Rite of Passage

A téma következő bemutatója a híres-neves Dream Theater, akik egy új lemezzel szállnak versenybe és ugye ehhez kell a klip. Bevallom elég látványos, de azért ennyi pénzért már legyen is. Magyarul azt akarom mondani, hogy nem igazán erőlködtek azon a megbeszélésen, amin kitalálták, hogy mi legyen a klipben. Azért profi munka, de mondjuk pont olyan közepes, mint a dal...

Eminem – 3 Am

Akkor most valaki más következik, aki máshogy kemény. Neki csak a szar jut az életben és ettől olyan elesett, de szerencsére megosztja velünk, hogy nekünk ne kelljen elkövetni hasonló hibákat. Mellesleg imádom a klipjeit, mert annyira kegyetlenül profik és ötletesek, hogy az felér egy szemfrissítővel...

Little Girl's Club – I Wan't Candy

Ken Susi, az Unearth gitárosa gondolt egyet, és elkészítette ezt, a klipet meg a haverok:

Amorphis – Silver Bride

Az Amorphis tízedik virágzásának vagyunk éppen tanúi és megmondom őszintén nekem eddig ez a legjobb. Ami a jelen videót illeti, egy tipikus Nuclear Blast-cucc, sok-sok blue-box felvétellel és egy magányos őrülttel (jelen esetben egy kovács), aki éppen valamit forral.

Thy Catafalque – Köd utánam

Igen, elfogult vagyok. Itt az új Thy Catafalque-klip. Ismét csak sikerült egy pofon egyszerű videóval köröket verni sokakra. Nem is kellene ezt túlragozni. Ráadásul a dal is ragad.

18+

My First Knife – Self-Disembowelment In C. Way

Rajtunk ne múljon, mindenki megkapja a lehetőséget, hogy megmutassa magát, pontosabban videóját. Ezt tették a kedves hazánk fiai is, akik ezzel a kellemes szösszenettel kívánnak sok boldogságot és jó hétvégét mindenkinek!


eminem dream theater amorphis klipmegosztás primal fear my first knife thy catafalque little girls club



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása