2009.09.27. 12:00 – -dj-

A hét dala (Nile - Permitting the Noble Dead to Descend to the Underworld)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A death metal nem a jövő és nem is múlt zenéje. A death metal egy hatalmas időtlen monstrum, amibe immár leginkább csak minőségi produktumok tartoznak, mert a kis színtér kivetette magából az alacsony színvonalat. Ingadozások itt is vannak, de a Nile esetében a legkevésbé sem. Az új lemezükről most egy szokásosan rövid című dalt lehet meghallgatni itt. Mit is kéne erről még mondani?

Azoknak, akik eddig ismerték a Nile-t, most sem fognak fanyalogni, aki pedig életében nem hallgatott death metalt, annak talán a Nile a legmegfelelőbb kezdés. A stíluson belül kevés olyan zenekar van, amelyik a darálás, zúzás, hörgés ellenére egyedi atmoszférát tudna teremteni, Sanders és kis csapata ilyen. A Nile újabb túlzással élve, maga a death metal esszencia.

A Permitting the Noble Dead to Descend to the Underworld közepén például van egy olyan agyament szóló, ami megint a Nilust, és a fáraók misztikus és a Nile szerint bizarr világát idézi meg. A szám többi részében mi lenne más? Bleastbeat, több hangszínben hörgés (változatosan hörögni, jó mi?), és súlyos, hat láb mélyről felmorduló riffek. A zenekar most sem tévedett, újabb death alapmű érkezik két hónapon belül.


nile a hét dala



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása