2009.09.27. 14:21 – frostdemon

A szörnyek, a kemények és az izlandiak (Klipmegosztás)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ezen a héten nagyon erős adag jött össze jó zenékből, de annál kevesebb jó videókból. Csemegéket viszont így is láthatunk, hiszen lesz Goatwhore, Gwar, Infected Mushroom és Sólstafir, de benéz a N.A.S.A. is. Jó szórakozást!

Goatwhore - Apocalyptic Havoc

Az amerikai Goatwhore soha nem azzal keltett riadalmat, hogy túl modern, esetleg, túl előremutató lett volna. Az 1997 óta exisztáló csapat szinte csak egyvalamit tud, de azt nagyon: jól, sőt, ha kell még jobban odacsap, amit ős-thrash zenéjükkel amúgy is kiválóan lehet. Új lemezük (Carving out the Eyes of God) is ebbe a sorba állítható, mármint kő kemény és rettentő érdes. Elnézve a videót azonnal süt, hogy a korlátlan lehetőségek hazájából jönnek, mert pályatársaiktól eltérően, ők komolyan veszik az egész imázs dolgot. Ennek fényében meg sem illik lepődni, hogy akad szegecs és kereszt is, iutóbbi természetesen fordítva.

GWAR - Let Us Slay

Igen, a Lordi csak egy kopizenekar, még ha sokkal ismertebb is jelenleg, mint az itt bemutatandó Gwar, akik már 1985 óta tolják ezt a szörnyes cuccot. Kosztüm a minden, mondhatnánk. A friss lemez legalább akkora király, mint az összes eddigi, de nyilván a die hard rajongók mindennek örülnek, amit a szörnyek kiszarnak. Mi most azonban inkább a kiváló videónak örülünk, ami nem egy komoly tervezőmunka előzménye és nem eröltették a történetet sem. Ezúttal is rábízzák a kosztümökre a munkát, tegyék azok a dolgukat. Kiváló vágásokkal és tisztességes képekkel már le is vettek a lábamról. 

Infected Mushroom Ft. Jonathan Davis - Smashing The Opponen

Izrael talán legismertebb csapata jelenleg az Infected Mushroom, akiket sokan a Psychedelic Trance legnagyobbjainak is tartanak. Ezzel a kellemes kollaborációval meg nyilván a műfajra kevésbé nyitott hallgatókat is meg tudják majd győzni. Ráadásul egy teljesen szórakoztató és vicces klip ez, amiben sajnos Mr. Davis csak egy tévékészülékbenn tűnik fel, de így is megteszi. Technikailag nem annyira izgalmas, jó iparos munka csak inkább. 

Sólstafir - Love Is The Devil

Az izlandi Sólstafir már nem kezdő csapat, csak eddig a folyamatos fejlődésben valahogy elsikkadtak. Mostanság azonban egy nagyon jól körülhatárolható stílussal rendelkeznek és ez leginkább a rajongók számának növekedéséből látszik. Legutóbbi lemezük egynesen pazar volt, csak azt nem értettem eddig, hogy miért nem filmesítették meg egyik dalt sem. Nos, akkor, hamár egyszer csináltak valamit, mindjárt sikerült is egy meglehetősen beteget. Képileg kicsit fárasztó, hogy egy digitális felvételre ezt a régies effektet eröltetik, de elmegy. A főszereplők sem ezért kapnak majd oszkárt, mégis az egész együtt a zenével valahogy működik. 

 

N.A.S.A. - Money

Az amerikai indie duó remekbe szabott 2009-es lemezéről ez az első videó, de azonnal belecsaptak a közepébe, mert mindjárt egy kiváló animációkkal teletűzdelt klipet adtak ki. Nagyon hangulatos a felépítés és azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy még annak is élmény, aki történetesen nem kedveli az ilyen zenét. 

Eryn Non Dae - The Decline And The Fall

Gondoltam a végére valami tényleg sötét dalt keresek, hogy jól induljon a hét és, hogy az én kis szívem is megnyugodjon. A francia Eryn Non Dae. új videója, a The Decline And The Fall éppen megfelelő lesz. 


klipmegosztás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása