2009.11.22. 10:19 – Dankó Gábor

Lady Gaga kurvának áll - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Heti klipválogatásunkban Lady Gagát eladják prostinak, Rihanna meg oroszrulettezik egyet bosszúból. Ezeken kívül láthatunk még biciklizős 30 Seconds To Mars-videót, skapunkos Rancidot, futkározós Nemjucit, dílerkedős We Plants Are Happy Plantset.

30 Seconds To Mars - Kings and Queens

A 30 Seconds To Mars rászokott arra, hogy klipjeit önálló filmalkotásokként tálalja, főcímmel, stáblistával, mindennel. A Kings and Queens videója is ilyen lett, bár a sztori nem világos, azon kívül persze, hogy nagyon szereti benne mindenki Los Angelest. Egy jelmezes Critical Masst látunk, autó is csak egy bukkan fel benne, amúgy nagyon drámai az egész, még a Los Angeles melletti erdőtüzekről is vannak képek benne. A szám meg teljesen semmilyen, illik a klip alá.

Rihanna - Russian Roulette
(Rendezte: Anthony Mandler)

Rihanna mostanában csak azzal szerepelt a hírekben, hogy miként dolgozza fel volt pasija, Chris Brown kiadós verését, ami miatt az MTV Awardson sem tudott fellépni. Most éppen a Russian Roulette-et álították be a gyógyírnek, ebben az énekesnő kiadja magából minden fájdalmát, zeneileg és képileg is. A címnek megfelelően van benne lövöldözés is, de a legtöbbet egy börtönt látunk, ahová Rihanna be van zárva. Persze nagyon szexi még így is, őt még a zárka sem viseli meg, ráadásul ott bent sem hajlandó lemondani a magassarkújáról. Vagy éppen most hozták be, és még rajta maradt? Nem tudjuk.

We Plants Are Happy Plants - Sell Your Soul
(Rendezte: Herz Péter)

A Red Bull és az MTV közösen hirdetett meg egy Made In Garage nevű versenyt, ahol a jelentkezők klipkészítést nyerhetnek, már ha tetszik a döntéshozóknak a zenéjük. Nyert már többek között az Odett és a Go Girlz, az Akkezdet Phiai, vagy a Planet 55 is. Most a We Plants Are Happy Plants kapta a lehetőséget, ami nevével ellentétben csak egy tagból áll, Bergmann Péterből, aki az új-elektró vonalon mozog, méghozzá egész sikeresen. A Sell Your Soul klipjében azt látjuk (azon kívül, hogy Bergmann egy tetőn csavargatja a gombokat), hogy valaki kis zacskókat adogat embereknek, mintha kábítószert osztogatna. A végén persze kiderül, hogy.

Animal Collective - In The Flowers

Az Animal Collective furcsa zenét játszik, ennek megfelelően ez a klip is furcsa. Kicsit bővebben: a zenekar lebegős freak folkjához, vagy pszichedelikus popjához nagyon illenek a videó montázsai, még az elvont balettozós rész is. Történet az nincs, ha csak az nem, hogy egy ember megy, betér egy házba, befestik az arcát, lemossák az arcát, kijön a házból.

Nemjuci - Runaway
(Rendezte: Bodóczky Antal)

A Nemjuci zenekar Nemjuci albumán az egyik legjobb dal a Runaway. A címnek megfelelően futnak benne, az együttes tagjai is, meg kutyák is. Egyedül Németh Juci énekes téveszti el egyszer a helyes irányt, de aztán ő is visszatalál a többiekhez, még ha kicsit piszkosan is. 

Lady Gaga - Bad Romance
(Rendezte: Francis Lawrence)

Ahogy tavaly minden Amy Winehouse-ról szólt, most mindenhonnan Lady Gaga folyik. A művésznő rendesen rá is játszik erre botrányos nyilatkozataival, illetve rendkívül extrém öltözködésével. Utóbbiból jut rendesen ebbe a klipbe is, de meglepő módón néha teljesen hétköznapi képeket láthatunk róla, ahol még akár szépnek is lehetne nevezni. A klip sztorija egyszerű: Lady Gagát prostinak adják, de bosszút áll.

Rancid - Up To No Good

A Rancid mindig is az egyik legjobb ska hatású punkzenekar volt és ez a legutóbbi lemezen sem változott. A korongról most az Up To No Good című számot filmesítették meg, aminek az érdekessége, hogy dalszerzőként van rajta feltüntetve Brett Gurewitz, a Bad Religion alapítótagja-gitárosa, aki mellesleg a lemez producere is. A klipben viszont izgalom nincs, illetve tán annyi, hogy a híres Tony Hawk gördeszkázott egyet benne a kedvükért.


klip klipmegosztás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása