2009.12.03. 11:39 – lánggitár

Indul a második forduló a Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutatón

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

December 5-én, szombaton folytatódik tovább a Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutató a második fordulóval, ahol a pop-rock csapatok mérik össze erejüket. Az este fő tétje most is az, hogy melyik két zenekar jut ki az International Live Award bécsi elődöntőjébe. Azonban nem csak ez lesz a nyeremény, hiszen az első helyezett 200 ezer, a második pedig 50 ezer forintos hangszervásárlási utalványt kap a Hangszerarzenál jóvoltából. A Skalar Music Hungary felajánlotta, hogy egy általuk kiválasztott zenekar minden tagja kap egy kétfős belépőt, két általuk szervezett, szabadon választható koncertre. A Converse különdíja, hogy a kiválasztott zenekar (vagy zenészek egyes zenekarokból) minden tagja kap egy-egy pár, a Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutató logójával mintázott tornacipőt. Az első helyezett fellépési lehetőséget kap a 2010-es Borsodi Zenei Fesztiválok valamelyikén (Hegyalja, SZIN, Pannonia Fesztivál, Campus, FEZEN) a Malátabárban. A Planet Z Magazin felajánlása, hogy az első két helyezett bemutatkozhat az újságban, sőt, azzal a magyar zenekarral, aki a bécsi elődöntőben a legtovább jut, az Exit is készít interjút.

A nyeremények kitárgyalása után nézzük mit kapunk a délután kettőkor kezdődő rendezvényen az A38 Hajón december 5-én. Kilenc zenekar mérkőzik meg aznap (a Pills lemondta a fellépést), az indulási sorrend viszont fél órával a kezdés előtt dől el, tehát érdemes minden együttes rajongóinak kettőre érkezni, nehogy lemaradjanak a kedvencükről. A fellépő csapatok:

Apollo
BetterFly
Bitchboxx
DeViszont
Hopika
I Scream At You!
Romanek Airlines
Solar Surf
Tweed

A bulinak azonban ezek után sem lesz vége, ugyanis kilenckor színpadra lép a horvát Orange Strips, akiket a Hangmás követ majd, a koncerteket pedig a Neo zárja. Akiben még maradt energia, az a Tesco Discóra táncolhat, amíg ki nem fullad. Az este műsorvezetője most is Senior Hal lesz.

Kezdés 14:00 (esti koncertek 21 órától), belépő 1200 HUF, bővebb infó pedig: http://www.bandland.hu/Minisites/Tehetsegkutato.aspx


pop program neo tehetségkutató hangmás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása