2009.12.09. 14:36 – lánggitár

Indul a harmadik forduló a Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutatón

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

December 12-én, szombaton folytatódik tovább a Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutató. Immár a harmadik körhöz érkeztünk, ahol ismételten a lágyabb műfaj képviselői: pop-rock csapatok mérik össze erejüket. Az este tétje most is az, hogy melyik két zenekar jut ki az International Live Award bécsi elődöntőjébe. Azonban szokás szerint nem csak ez lesz a nyeremény, hiszen az első helyezett 200 ezer, a második pedig 50 ezer forintos hangszervásárlási utalványt kap a Hangszerarzenál jóvoltából. A Converse különdíja, hogy a kiválasztott zenekar (vagy zenészek egyes zenekarokból) minden tagja kap egy-egy pár, a Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutató logos tornacipőt. Az első helyezett fellépési lehetőséget kap a 2010-es Borsodi Zenei Fesztiválok valamelyikén (Hegyalja, SZIN, Pannonia Fesztivál, Campus, FEZEN) a Malátabárban. A Planet Z Magazin felajánlása pedig az első két helyezett bemutatkozási lehetősége az újságban. Bécsben, az összesítettben legjobb eredményt elért zenekarral az Exit is készít interjút.

A nyeremények kitárgyalása után nézzük mit kapunk a délután 14-h kezdődő, egész napos fesztiválon az A38 Hajón, december 12-én: Tíz zenekar mérkőzik meg aznap, az indulási sorrend viszont fél órával a kezdés előtt dől el, tehát érdemes minden együttes rajongóinak kettőre érkezni, nehogy lemaradjanak a kedvencükről. A fellépő csapatok:

Eskabbe
Everflow
Gabó
Lifejune
Live Large
Railway Station Dog
Ritmiklift
Rorschach
Shortbus Circus
Szabadtéri 4akkordos Performansz

A bulinak azonban ezek után sem lesz vége, ugyanis kilenckor színpadra lép az Esti Kornél (ők tavaly megnyerték az egyik hazai döntőt), akiket a Beat Dis követ majd, a koncerteket pedig a Realistic Crew zárja, ráadásul utóbbi csapat vendége az Akkezdet Phiai nevű hip hop duó lesz. Akiben még maradt energia, az a Realistic Crew DJ setre táncolhat, amíg ki nem fullad. Az este műsorvezetője most is Senior Hal lesz.

Kezdés 14:00 (esti koncertek 21 órától), belépő 1200 HUF, bővebb infó pedig: http://www.bandland.hu/Minisites/Tehetsegkutato.aspx


tehetségkutató beat dis esti kornél realistic crewKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása