2009.05.31. 13:51 – frostdemon

Klipmegosztás (God Forbid, Dead Pirates, Raunchy, The Answer, Earth Crisis)

Az elmúlt időszak egy kicsit gyengébb kliperesztéssel szolgált, de azért akad legalább két csemege. Melyek ezek? Majd kiderítitek, minekutána megnéztétek a God Forbid, a Dead Pirates, a Raunchy és az Answer videóját, de hogy mást ne mondjak, utoljára még egy nagyon kemény Earth Crisis-dal is belefért. Szóval jó szórakozást és kellemes pihenést!


raunchy klipmegosztás the answer god forbid dead pirates earth crisis2009.05.31. 10:53 – Emceze

Ozzynak hirtelen megint fontos lett a Black Sabbath

Örülni sajnos nem kell, nem alakul újjá a rockzene gyökerét jelentő formáció, valószínűleg csak arról van szó, hogy Mr. Osbourne vagyona számolgatásának végére ért és hogy kitöltse fennmaradó idejét szüksége van még további pénzre unalma elűzése végett. Ehhez a legjobb módszernek az tűnt, hogy pert indít egykori zenésztársa, a banda alapító tagja és gitárosa, Tony Iommi ellen.


metál bulvár per hír ozzy black sabbath2009.05.31. 08:18 – _fá_

Kész az új Sigur Rós - jövőre hallhatjuk is

Az izlandi giccskirályok honlapjukon tették elérhetővé a hírt, miszerint befejezték a soron következő albumuk felvételeit - a hír azért meglepő, mivel mindössze egy év telt el a legutóbbi óta. A rajongók annyira ne örvendezenek, mert ettől függetlenül csak jövőre jelenik meg. Ha hihetünk a zenekarnak, akkor sok lesz rajta az ambientes megoldás, és kevésbé lesz zajos mint elődei. Ha azt vesszük alapul, hogy eddig sem rombolták le a hangfalakat, meg is fogalmazódik a gyanú, hogy ez a lemez esetleg egy CD-nyi csendet fog tartalmazni.


indie pop rock hír sigur rós2009.05.30. 10:21 – lánggitár

La's lemez 20 év után

Az eddig egylemezes, ám annál nagyobb hatású The La's úgy tűnik, tényleg elkészíti a második lemezét. Igaz, az akkori csapatból már csupán Lee Mavers tagja a zenekarnak - igaz, úgyis ő a főnök - mivel a többieknek elegük lett a tökölésből. Maversen kívül most is csak egy tagja van a formációnak, ez pedig Drew McConnell basszer, aki ezek szerint perverz módon vonzódik a másodhegedűs-státuszhoz, mivel főállásbana Babyshambles-ben nyomja. Az új lemez előtt még egy turné is szerepel a tervek között, de az elsődleges, hogy találjanak zenészeket, akik a kocnertek után feljátszák az állítólag már teljesen kész dalokat.


indie hír las2009.05.30. 08:07 – lánggitár

Énekest keres a Wall Of Sleep

Nem is olyan régen még azt írtuk, hogy a Wall Of Sleep felrakta Myspace-oldalára két új dalának is a demoverzióját, most viszont arról kell beszámolnunk, hogy Holdampf Gábor énekes váratlanul kiszállt a zenekarból. Füleki Sándor gitáros nem akart a szakítás okáról beszélni, hiszen lényegében békében váltak el, de azt elismerte nehéz dolguk lesz az utód keresésével, hiszen az énekes nem csak egy erőteljes, és jellegzetes karaktert vitt a Wall Of Sleepbe, hanem a szervezés is az ő vállát terhelte. Mindenesetre, aki érez magában annyi erőt, hogy a hazai doom metal vezető csapatának frontembere legyen, az írjon ide.


metál hír wall of sleep doom2009.05.29. 09:55 – Juhász Edina

Érzelmekkel teli zene - Dream Theater-interjú

Július elsején a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a progresszív metal legnépszerűbb zenekara, a Dream Theater. A koncert apropója az új, Black Clouds & Silver Linings című nagylemez, ami pont egy héttel a buli előtt jelenik meg. Mindezek miatt kezdtünk el beszélgetni John Petruccival, a zenekar gitárosával.

Most, hogy végeztetek az új lemezetekkel, nincs benned egy kis gyomorgörcs, hogy talán érdemes lett volna még egy-két dolgot változtatni rajta?
Teljesen meg vagyok elégedve az új lemezzel! Remek szakembereket sikerült összegyűjtenünk az utómunkálatokra, úgyhogy momentán úgy érzem, minden részlet a helyén van, és egy hangot sem változtatnék rajta.


interjú rock metál dream theater2009.05.29. 08:15 – lánggitár

Hercules and Love Affair mix CD

A tavalyi év egyik legvitatottabb sikerét elérő Hercules and Love Affair hamarosan egy mix cd-vel jelentkezik. Az anyag Hercules and Love Affair: Sidetracked néven fog megjelenni, július 13-án. Andrew Butler agy szerint ez a mix megmutatja a formáció új oldalait is, ami azonban sokkal érdekesebb, hogy egy eddig nem hallott dal is fel fog rá kerülni, I Can't Wait címmel. A kiadvány két CD-s lesz, a második a mixben szereplő dalok eredeti változatait tartalmazza majd.


pop hír hercules and love affair2009.05.28. 14:30 – AronH

Club Venszdéj #20

Nyári forrósághoz IQ veszteség sújtotta Club Venszdéj dukál, és mi eleget is teszünk a felénk támasztott elvárásnak. Haddaway jelenlegi munkásságával mélyremenőkig megismerkedhetünk, van Nirvana és Metallica is lakossági hauz verzióban, kurrens hippi-elektronika, a magyar We Plants Are Happy Plants pedig külföldön jelentet meg kiváló EP-t és rád bízza az árát, mert sok az ország de egy a szeretet! Legalul a skandinávok problémái már csak illúzió - nem tudják ők mi a nyár. Ha te jobban megtudtad a héten, közöld alant. Agyalágyult huszadik Venszdéj.


indie pop college electro dr alban animal collective all smiles haddaway ektiv royksopp we plants are happy plants club venszdej anoraak the outrunners