2010.01.08. 08:08 – lánggitár

Kamu a Soundgarden-újjáalakulás?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Év elején minden Soundgarden-rajongót elönött az öröm, mivel Chris Cornell énekes megszellőztetett valamit, ami arra engedett következtetni, hogy a seattle-i zenekar újjáalakul. A Pulse of Radio viszont kicsit jobban megnézte, mi is lehet a háttérben, mivel kissé gyanús az egész dolog, főleg ha jobban megnézzük.

Cornell twitterén többek között ez a felirat jelent meg: "Knights of the Soundtable ride again!", ami kb. azt jelentette mindeki számára, hogy a Soundgarden visszatér, viszont azt tudni kell, hogy a Knights of the Soundtable a zenekar hivatalos rajongói klubjának a neve volt. A soundgardenworld.com oldalon igazából ennél több információ nincs is, és a tagok sem fűztek hozzá semmit a gyorsan elterjedt pletykához, ami akár jót is jelenthet, de úgyanúgy lehet az ellenkezőjét is.

Mindehhez jön, hogy Krist Novoselic Nirvana-basszusgitáros még karácsony előtt posztolta, hogy azt hallotta, a Soundgarden fellép a Coachellán idén áprilisban, amitől először eldobta az agyát, de aztán picit utánajárt a dolognak, és elég biztos forrásból tudja, hogy nem igaz.

A tévedést erősíti még, hogy Matt Cameron dobos a nyár végig turnézik a Pearl Jammel, az pedig nem valószínű, hogy otthagyná igen stabil állását a reunion miatt. Viszont igazán kaszálni csak nyáron tudna a Soundgarden, azt meg nem valószínű, hogy kihagynák.

Egyébként már régóta szó van egy nagyobb volumenű újrakiadás-sorozatról, valamint egy ritkaság-gyűjtemény piacra dobásáról, új merch-ről, ilyenekről, lehet ez az egész csak erről szól. Amíg a tagok hallgatnak, mi sem tudhatunk semmi biztosat.


rock hír soundgarden



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása