2010.02.28. 17:14 – -dj-

A hét dala (Trivium - Shattering The Skies Above)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A korábban sokak által hiteltelennek tartott Trivium töretlenül tart ki a maga választott útja mellett, ami a thrash metal. A doboscserén átesett zenekar most új dalt is nyilvánosságra hozott, ami egyébként a God of War III nevű PS3-as kaszabolós játék egyik betétdala. Olyan körítés van a játékzene körül, mint amilyennel korábban a jobb filmzenék voltak megtámogatva. Új dallal szerepel rajta például a Killswitch Engage és az Opeth is. Mi most a Trivium új dalával foglalkozunk.

Tök röviden el lehetne intézni, ugyanis a Trivium semmit sem változott. Technikás, dallamos thrash metál, kb. ennyi. A kezdés mondjuk kifejezetten erős, majd a dallamos refrén kissé elvesz a hatásból, mert egyszerűen unalmas a visszaváltás a bömbölő énekből, viszont a szóló szépen össze van rakva. Heafy nem írt ide ütős kórust, inkább csak kisujjból kirázott egy újabb dallamot. A legutóbbi album dalai jobbak voltak ennél.

Bármilyen kitartó is a zenekar, ez a szám inkább azt erősíti meg, hogy a Trivium nem tud friss maradni. Mintha olyan kapun döngetnének, ami sosem akarná őket beljebb engedni.
 


metál trivium a hét dala



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása