2010.04.05. 10:44 – Dankó Gábor

Üdv a bolondok házában! - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ma videó-válogatásunkba jutott teljesen beteg bolondokházás klip, amerikai polgárháborús megemlékezés, bendzsós dalolászás, cézáros svéd heavy metal, slusszpoénos roadmovie, szörnymészárlós Elvis és koncertfelvételes szupersegg.

MGMT - Flash Delirium

Az MGMT még jóval a Congratulation befejezése előtt kijelentette, hogy nem ad ki kislemezt az albumhoz. Ehhez képest úgy tolják a Flash Delirium című dalukat, ahogy azt a mai világban egy digitális single-nél szokás. Előbb ingyenesen le lehetett tölteni a számot, most pedig megjött rá a klip is, ami elég retardált lett ahhoz, hogy ne játsszák sehol. A videón a két tag (Andrew VanWyngarden és Ben Goldwasser) éppen hazatér, ahol egy látszólag szellemi fogyatékosokból álló társaság fogadja nagy ünnepléssel őket. Goldvasser már a klip elején nyúlkálna a nyakához, amit VanWyngarden mindig megakadályoz, de ez végül nem sikerül neki, és így kerül elő egy éneklő lyuk, majd abból egy elektromos angolna, aztán jön a teljes káosz.

Titus Andronicus - A More Perfect Union

A Titus Andronicus második lemeze az amerikai polgárháborúról szól, ezt próbálja az ahhoz tartozó első klip is valamelyest megjeleníteni. Ez kb. kimerül abban, hogy egy csomó fiatal nevetve gyepálja egymást a hóban, és sokszor van a képen amerikai zászló. Van egy külön szál is, amiben egy lány magnóra veszi, ahogy a zenekar játszik, majd azzal tér nyugovóra a hóesésben.

Lincoln - Sunrise

A nyíregyházi Lincoln Sunrise klipjének egyik részében csak simán zenél az együttes, a másikban pedig a gyönyörűen fényképezett angliai napfelkeltében autózik egy ember, mígnem hirtelen lefékez, és...

Jucifer - Fleur de Lis

Aki a Fleur de Lis alapján hirtelen felindulásból Jucifer-lemez vásárlásra adná a fejét, annak elmondjuk, hogy a kéttagú zenekar egyáltalán nem ilyen zenét játszik. Ez dal kb. úgy viszonyul a duó többi szerzeményéhez, mint mikor valami grindcore zenekar átkötésnek berak valami nyugodtabb témát két csépelés közé. A digitálisan erősen effektezett Fleur de Lisben amúgy csak az énekesnő jelenik meg, aki egy bendzsóval a kezében kijön a kukoricásból, zenélget itt-ott, majd visszamegy ugyanoda.

Superbutt - Gone Far

A Gone Far nem igazán egy új Superbutt-klip, inkább csak amolyan hangulatmontázs, amiben régebbi, és aktuális zenekari tagok is feltűnnek, ki koncertfelvételen, ki pedig csak fényképen, vagy videóbevágásban.

Fang Island - Life Coach

A Life Coach-ban egy szamurájkarddal hadonászó Elvis-imitátor előbb lemészárol egy csomó lényt, majd gitárral kezd tombolni, és végül teljesen lényvéres lesz. Kíváncsi lennék. milyen tudatállapotban találták ki ezt a történetet.

Wolf - Hail Caesar

Ha nem kevertek volna régi fekete-fehér filmet a svédmetál Wolf Hail Caesar klipjébe, akkor az egész csak sima színpad mögötti jelenetes, koncertfelvételes videó lenne, de nem lett.


klip lincoln wolf mgmt titus andronicus superbutt klipmegosztás fang island juciferKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása