2010.04.14. 09:07 – lánggitár

Rudán Joe kilépett a Pokolgépből

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Április 13-án közleményben tudatta a Pokolgép zenekar, hogy Rudán Joe énekes és az együttes többi tagjának útjai elválnak. "Úgy döntöttünk, hogy nem kívánunk a továbbiakban együtt zenélni és - egymást és a közönséget tiszteletben tartva - elválnak útjaink." - áll az 1980-ban alakult heavy metal csapat honlapján. Ugyanitt olvasható, hogy április 10-én kénytelen voltak a színpadra lépés pillanatában lemondani egy koncertjüket Szolnokon: "Nálunk jobban senki sem sajnálja, hogy - nem az első esetben és nem a közelmúltban történt műtéttel összefüggésben - egy ember miatt kénytelenek voltunk a koncert kezdési időpontjában lemondani a fellépésünket, de úgy gondoltuk, hogy nem lettünk volna képesek a Pokolgép zenekar nevéhez és közönségéhez méltó koncertet adni." - írják.

Rudán Joe 1990 óta volt énekese a Pokolgépnek, ahol Kalapács Józsefet váltotta a poszton. 1994-ben feloszlottak, majd 1999-től újból működnek, rendszeresen lemezeket készítenek, és folyamatosan koncerteznek. A Kukovecz Gábor gitáros vezette együttes nem kíván leállni a válás után sem, keresik azt az ötödik tagot, aki méltó lehet a Pokolgép énekesi posztjára.


metál hír pokolgép



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása