2010.05.04. 08:30 – sixx

A Master of Puppets lett minden idők legjobb heavy metal-albuma

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Radar.com és a Metal Hammer közös közönségszavazásán ismét megválaszották minden idők legjobb heavy metal-albumait. Az ötvenes lista élén a Metallica 1986-ban kiadott Master of Puppets című albuma végzett, amit a 6000 szavazó húsz százaléka sorolt az első helyre. Második az Iron Maiden 1982-es The Number of the Beast-je lett, harmadik helyre pedig a Guns 'n' Roses szintén 1990 előtt, 1987-ben megjelentetett Appetite for Destruction-ja került.


 

Az első tízbe a Metallica és a Maiden egy-egy újabb albumot delegált (Ride the Lightning és Powerslave), és befért még a Slayer, a Megadeth, a Black Sabbath, a Pantera és az AC/DC is. Érdekesség, hogy a top10-ben csak egy, 1990 után készült anyag található, a '92-es Vulgar Display of Power a Panterától, de máris a 12. helyen ott áll a Lamb of God 2004-es, viszonylag friss munkája, az Ashes of the Wake. A teljes lista itt olvasható.


lista videó metal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása