2010.07.06. 10:32 – sixx

VB-döntő után progresszív metal: a Queensryche ismét Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Jó programot ajánlunk július 12-én estére: a Petőfi Csarnokban lép fel 2008 után ismét a Queensryche, ezzel (ha jól számolom), már negyedik alkalommal látogatva el Budapestre, isten tartsa meg jó szokásukat. A zenekarról sokan, sokfelé, sok mindent leírtak, így nem prezentálunk élettörténetet, mert minek. A legutóbbi látogatásukkor az Operation Mindcrime I-II-őt turnéztatták meg, és adtak egy nagyon pöpec előadást a PeCsában, aminek különösen az első része és a ráadása sikerült jól, erről itt számoltunk be.

A mostani turné a sokat sejtető Best of Tour névre hallgat, és nem nagyon lövünk mellé azzal, ha egy gigantikus nyálcsorgatást eredményező setlistet vizionálunk hozzá, (a részünkről űberfaszának tartott verziót a végére bekopizzuk) színészek és egyéb külsőségek nélkül, csak zenével (de milyennel, emberek!) és másfélórás közös énekléssel. A turné európai szakasza mellesleg holnap este indul Moszkvában, csütörtökön az ottani setlistet be is posztjuk majd, jól.

 

Queensryche Best of Tour, PeCsa, 2010 július 12 este 9 óra, jegyekért ide tessék ellátogatni.

A Lángoló gitárok álom-setlistje:

Intro: I Rememeber Now / Anarchy X
1. Revolution Calling
2. Best I Can
3. Warning
4. I Am I
5. Speak
6. The Thin Line
7. Walk In the Shadows
8. Hit the Black
9. Jet City Woman
10. Breaking the Silence
11. Gonna Get Close to You
12. Empire
13. I Don't Believe In Love
14. Anybody Listening?
15. Take Hold of the Flame
Ráadás:
16.Eyes of a Stranger
17.Queen of the Reich

   

 


koncert metal istenek queensryche



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása