2010.08.06. 09:37 – lánggitár

Könyv jelenik meg a Muse-ról magyarul

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Muse – Az Univerzum lüktetése címmel hamarosan megjelenik az első magyar nyelvű könyv a brit együttesről. A Szigeten főzenekarként fellépő Muse élettörténetét feldolgozó kiadvány éppen a Sziget hetében kerül a boltok polcaira. A könyvben a zenekar története és a fotók mellett egy átfogó diszkográfia és kiterjedt linkgyűjtemény is helyet kapott, plusz a magyarországi fellépéseik számlistái, helyet hagyva az augusztus 15-ei fellépésnek is.

„A hivatalosan tizenhárom éve működő Muse története figyelemre méltó: sok éven keresztül a zenéjükbe vetett hitük volt az egyetlen, ami előre vitte őket. Sok üres klubterem és még csempészéssel egybekötött franciaországi koncert sem rendítette meg bizalmukat. A könyv a kezdetektől végigkíséri a zenekar történetét. Hogyan lettek Teignmouth kisváros főzenekara, és onnan milyen nehéz is volt továbblépni. Hogy mennyire nem változnak a dolgok a saját szintjükön, és ezt milyen nehéz megérteni akkor, ha meg akarod mutatni magad, hogy nagyon jó vagy. A Muse jól döntött: átgondolt, megkomponált, világűrt betöltő zenéje értékes, és szerencséjükre ma már a Világ nagy része is így gondolja.” – írja a sajtóanyag.

A megszokott, száraz adatokkal teletömött zenekari biográfiákon túllépve az író, Ben Myers személyes élményeit és az interjúkban elhangzó történetek szövi bele – szinte rajongóként – a zenekar élettörténetébe

A kiadó honlapján már előrendelhető, ráadásul augusztus 11-ig 30% kedvezménnyel.


könyv pop rock hír muse



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása