2010.09.09. 12:46 – sixx

Csak friss rózsák között érzi jól magát Axl

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A zenekari riderek böngészése kiváló szórakozás, kiderülhet belőle mennyire viccesek kedvenceink, amikor a koncert- és fesztiválszervezőkkel kell tárgyalniuk (Iggy Pop vagy Foo Fighters) esetleg mennyire idióták és hisztisek (J-Lo). A Van Halen legendás, 1982-es riderjében szerepelt egy kitétel, miszerint barna M&M-drazsé nem lehet az öltözőben, amit sokat gyökérségnek véltek, pedig csak azért csinálták, hogy kiderüljön, rendesen elolvassák-e az egyébként fontos technikai részleteket is tartalmazó dokumentumot a szervezők.

A Guns N' Roses annak idején egy kanna tablettás borral is beérte, de hát azóta sok víz lefolyt a Dunán, Axl és népi zenekarából világsztárt faragtak az ügyes marketingesek (ha nem jön össze a dolog, az eredeti tagok mára mind beledöglenek a muzsikálásba), és ugyan a mostani felállás nyomokban sem emlékeztet a fénykorra, de a sztárallűrök azok megmaradtak, legalábbis a notórius késő Axl részéről mindenképpen.

Szeptember 23-án Belgrádban lép fel a zenekar, és a helyi szervezőtől kiszivárgott infók szerint a következő dolgoknak kell stimmelnie a gyermekeket riogatására tökéletesen alkalmas fonott frizurás Axl öltözőjében:

- a falakat sötét tapétával vagy festékkel kell bevonni,
- a bútoroknak ennek ellensúlyozására világos tónusúnak kell lenniük,
- kell egy ágy, egy kanapé, egy asztal, hat szék, egy szőnyeg és hat lámpa,
- 18-18 friss vörös és fehér rózsa,
- fekete szalvéták,
- turmixgép
- gyümölcscentrifuga
- teafőző, kávéfőző
- 18 pezsgős és 18 borospohár
- hat étkészlet
- Balsamico ecet, két macis méz, meghatározott márkájú fehér és vörösbor valamint vodka
- Patron Anejo tequila, Lucky Buddha sör, gyümölcsök, felvágottak, péksütemények, vacsora hat főre

Mondom, ahhoz képest, ahonnan indult a srác, jól kinyílt a csipája. Annak idején James Hetfield ki is röhögte a marhaságait, tessék csak nézni:


rock gnr fakszni



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása