2010.11.05. 08:34 – _fá_

James Blunt a leggyűlöltebb zenész

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Stereoboard magazin szavazásának köszönhetően végre megtudhatjuk, kit utálnak a legjobban a zenerajongók. A választék szép, a helyezések viszont meglepőek. Persze szerepel rajta természetesen a koncertjeit rendszeresen egy órával eltoló, majd emiatt a szervezőket leanyázó Axl Rose, a hetente bíróságra vagy börtönbe járó önveszélyes Pete Doherty, vagy a segélykoncertekből magát hülyére kereső Bob Geldof is. Ami viszont meglepő, hogy a szavazók a mai napig nem tudták elfelejteni Crazy Frogot (egy pénisszel rendelkező békát, aminek kitalálói pár éve véres háborút hirdetettek a jó ízlés ellen), ezért a figura befutott a tizedik helyre, de a lista elején sem az állandó balhéikkal feltűnő tahók vannak, hanem azok a híres zenészek, akikért a szüleink (leginkább anyáink) is rajongnak. Ezért itt szerepel a mindig csendes zenét játszó Dido, és a már tíz éve is zavaró Peter André. A győztes a nem meglepő módon a mindig síró James Blunt, akinek az előkelő helyezését a magazin szerint sem kell túl sokat magyarázni. A listán még olyanok szerepelnek, mint Ja Rule, Mika és Jamie Cullum.

Mi is szeretnénk megtudni, hogy a Lángoló-olvasók melyik magyar zenekart utálják a legjobban, úgyhogy tessék csak veszettül kommentelni!


pop hír szavazás james blunt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása