2010.12.02. 11:19 – [Index]

Eminem tíz Grammy-jelölést kapott

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Amerikai idő szerint tegnap késő délután hozták nyilvánosságra az 53. Grammy-gála jelöltjeit egy eseményen. Az év felfedezettje Bruno Mars hét Grammy-jelölést kapott, a nagy visszatérő Eminem tizet, írja a Variety. Őket követi hat-hat jelöléssel a rapper Jay-Z, a Lady Antebellum country trió és Lady Gaga. A Grammy-gálát február 13-án tartják Los Angelesben.


Az év albuma kategóriában Eminem Recovery-je, az Arcade Fire The Suburbs-a, Katy Perry Teenage Dream-je és Lady Antebellum Need You Now-ja versenyez Lady Gaga The Fame Monster-ével.


Az év száma címért a B.o.B. és Bruno Mars közös száma a Nothin’ on You, Eminem és Rihanna közös dala a Love the Way You Lie, Cee Lo Green F*** You című alkotása, Jay-Z és Alicia Keys közös műve az Empire State of Mind és a Lady Antebellum albumának címadó Need You Now-ja vetélkedik majd. A február 13-án rendezett gála új felfedezettjeinek járó díjáért Justin Bieber, Drake, a Florence & the Machine, a Mumford & Sons és Esperanza Spalding versenyez.

Érdekesség, hogy az alternatív kedvenc Arcade Fire is három jelölést kapott (köztük az év albumát), valamint a Black Keys is begyűjtött ugyanennyit.

A jelöltek teljes névsora itt olvasható.


grammy eminem jelölés



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása