2011.05.05. 14:00 – lánggitár

Itt van Judie Jay első szólólemeze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Harmony
címmel jelenik meg a jellegzetes hangú Judie Jay első, önálló szólóalbuma, melynek bemutatója május 12-én lesz az A38 hajón. A belépőjegy fejében nem csak a koncerten vehet részt a vásárló, hanem egy ajándék-cd formájában magát a hanganyagot is hazaviheti. A lemezről négy dalt most itt a Lángoló Gitárokon is meg lehet hallgatni a hajtás után.

Judie Jayt eddig többek között a Pluto Projectből, a The Casio Samplesből, a Zagarból és a Beat Disből lehetett ismerni, ezúttal azonban a Secta Chameleonos Máté Szabolccsal vállvetve, közösen készítették el a triphoppos és elektrós stílusjegyeket is felvonultató Harmonyt. A tizenegy számot tartalmazó lemez a DDK és a Chameleon Records közös gondozásában jelenik meg a lemezbemutató napján.

Az est folyamán olyan zenészek lesznek az énekesnő segítségére, mint Staindl Gergő (gitár), Rika Konaka (háttér vokál) vagy maga Máté Szabolcs (producer). A fénytechnikáért és a vetítésért ezúttal is Totó és a Kiégő Izzók felel, a hangosításról pedig Németh Marci gondoskodik. Judie Jay és zenekara után Dj Infraghandi áll majd a lemezjátszók mögé. A Hajóra érdemes pontosan érkezni, hiszen a fent említett ajándéklemezeket egyelőre csak limitált példányszámban sokszorosították.


hír exkluzív elektro triphop judie jay



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása