2011.05.23. 15:00 – [MTI]

Tizenhét országban nyitott első helyen az AC/DC új DVD-je

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Tizenhét országban - köztük Magyarországon - nyitott a DVD eladási listák első helyén az AC/DC Live At River Plate című koncertfilmje; a HD minőségben forgatott DVD-t 2009 decemberében rögzítették Buenos Airesben. A koncertfilm minden idők egyik legsikeresebb hard rock zenekara, az AC/DC Black Ice albumát bemutató világkörüli turnéját dokumentálja. A DVD tizenhét országban nyitott az eladási listák első helyén: az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Ausztráliában, Argentínában, Kanadában, Írországban, Belgiumban, Svédországban, Új-Zélandon, Ausztriában, Chilében, Finnországban, Olaszországban és Magyarországon is.

Az AC/DC Live At River Plate koncertfilmet Buenos Airesben, a River Plate futballstadionjában HD minőségben forgatták 2009 decemberében, 32 kamerával. A DVD világpremierjét május elején a londoni HMV Hammersmith Apollóban tartották, ezen a zenekar tagjai is részt vettek. A két éven át tartó világkörüli turné befejező állomásán a csapat összesen három koncertet adott az argentin fővárosban, mindhárom telt házzal ment, tehát háromszor 65 ezer néző látta az AC/DC-t akkor. Az AC/DC Live At River Plate DVD-n a 19 koncertdal mellett található egy The Fan, The Roadie, The Guitar Tech & The Meat című bónusz is, amelyben interjút látható az AC/DC tagjaival, a koncertért felelős csapattal és a rajongókkal.


dvd rock videó ac/dc



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása