2011.11.04. 16:43 – sixx

Az autóvárosnak nem kell a Nickelback

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A legtökösebb amerikaifutball-rajongók Detroitban élnek, az mostantól tuti, és ugyan nem ismerem egyiküket sem, de megkockáztatom, hogy az ízlésükkel sincsen semmi baj, sőt. Történt ugyanis, hogy az egyetlen számot vagy dallammenetet kínos együgyűséggel évek óta folyamatosan erőltető Nickelback nevű bohóczenekart valami eszement ötlettől vezérelve betették a helyi Lions futballcsapat Hálaadás napi meccsének félidejébe, "szórakozzon a nép, jól!" felkiáltással.

A Lions szurkolóinak azonban a szórakozást nem a Zuzu Petalsszal folytatott beszélgetés vagy a sajteszelővel való rejszolás jelenti, márpedig a Nickelback mint szabadidős tevékenység ezeknek az élvezeti értékét tudja hozni, de azt legalább stabilan, hogy valami jót is mondjunk az egyre szánalmasabb frizurával jelentkező Chad Krogerről és a többi zenészemberről.

Az egyik szurkoló online petíciót indított, célja pedig az, hogy ha már egyszer a csapat ilyen faszán szerepel (6 nyert meccs, két bukta, ha egyet párat még hoznak, tutinak látszik a playoff) és a bajnok Green Bay Packers ellen lépnek pályára, ne égessék már magukat ezzel a szánalmas zenekarral. "Tényleg azt akarjuk, hogy az egész ország Detroittal azonosítsa a Nickelbacket? Van egyáltalán élő ember, aki szereti ezt a fost? Vagy ez csak egy nagyon alattomos, de végletekig kiszámított terv arra, hogy a szünetben mindenki kimenjen a büfébe, és elköltse az összes pénzét?" A petícióhoz hozzátartozik az is, mint ahogy arra a kommentelők felhívták szíves figyelmünket, hogy ne egy kanadai zenekart nyomjanak már egy ilyen meccsen, hanem valami helyi erőt, teszem azt Eminemet.

Veletek vagyunk, detroiti munkásemberek, ha Budapestre akarna jönni a Nickelback, mi is tiltakozni fogunk. 

Itt a zenekar legújabb klipje amúgy.


nickelback abcúg



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása