2011.11.11. 14:00 – Lángoló Gitárok

A Metallica az egész fekete lemezt elnyomja a Download fesztiválon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Metallica a Lulu felvételei és viszonylagos sikertelensége után ahhoz fog, amihez a legjobban értett valaha: elmennek turnézni Ugyan már nem tudják azt nyújtani élőben, mint teszem azt, 1991-ben, de ne legyünk igazságtalanok, húsz évvel ezelőtt mi is többet tudtunk inni/futni/headbangelni, mint most, bár énekelni vagy gitározni már akkor sem ment jól. A dobolást most hagyjuk, Lars érzékeny lélek.

A (fesztivál)turné egyik állomása a brit Download fesztivál lesz, ahol a zenekar headliner lesz a június 9-i napon, amikor is a szervezők kérésére a teljes fekete albumot elnyomják majd, egyrészt azért, mert a Doningtonban rendezett Download fesztivál jövőre lesz tizedik éves, másrészt meg a fekete album is huszadik évfordulóját üli, szóval kellemest a kellemessel kötnek össze. Ha valaki menne, november 18-tól itt tud jegyet venni.


metallica turné download fesztivál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása