2011.11.21. 13:28 – Lángoló Gitárok

Májrákkal küzd Robin Gibb, a Bee Gees énekese

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A 61 esztendős sztárt, akinek betegségét hónapokkal ezelőtt diagnosztizálták, jelenleg Angliában gyógyítják - közölte a Sunday Mirror. Gibb a múlt héten sürgős kórházi kezelésre szorult, de rövid benntartózkodás után hazaengedték Oxford közelében álló házába, ahol feleségével, Dwinával lakik. 

A család barátai szerint az énekes nincs jól, de küzdő alkat, és remélhetőleg legyőzi a betegséget. Kilencvenegy esztendős édesanyja és bátyja, Barry rosszullétének hírére azonnal Londonba utazott az Egyesült Államokból.Gibb korábban elvesztette legfiatalabb öccsét, Andyt, aki 1988-ban 30 évesen a kokain vitt a halálba. 2003-ban pedig ikerfivére, Maurice hunyt el, ami különösen megviselte.

Maurice halálával oszlott fel a Bee Gees, amelyet a három Gibb fivér, Maurice, Robin és Barry alapított 1958-ban. Az együttes minden idők egyik legsikeresebb bandája lett, és világszerte 200 millió albumot adott el. Robin a közelmúltban egy interjújában arról vallott, hogy egészséges életet él, és évtizedek óta nem iszik alkoholt.

 


beteg videó bee gees



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása