2011.12.12. 15:00 – Lángoló Gitárok

A Rise Against is ünnepli az Amnesty International 50. évfordulóját

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


A 2012. március 19-én a budapesti Petőfi Csarnokban színpadra lépő Rise Against is szerepel az Amnesty International 50. évfordulója alkalmából összeállított, Chimes Of Freedom című válogatásalbumon. A lemezen olyan előadók tolmácsolásában hallhatjuk Bob Dylan legendás számait, mint Johnny Cash, Diana Krall, Sting vagy az egyre népszerűbb, Bruce Springsteennel nagy barátságban lévő The Gaslight Anthem és az Airborne Toxic Event.

A Rise Againsttől nem állnak távol az emberjogi kérdések, hiszen saját dalaikban és videóikban is gyakran előforduló témákról van szó. Ez talán a Prayer Of The Refugee videójában kerül bemutatásra a leglátványosabban, amiről a csapat saját szavaival mesél a Skalar Music Hungary Facebook oldalán található exkluzív Rise Against-alkalmazásban. A zenekar tavaszi koncertjére állítólag gyorsan fogynak a jegyek, így hasonlóan az első magyarországi klubbulijukhoz, itt is már jóval a buli előtt elfogynak a belépők.


punk rock hír rise against



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása