2011.12.21. 09:00 – mista

Valahol messze – Új Soerii & Poolek-dal és -klip jelent meg

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Tegnap jelent meg a Soerii & Poolek formáció legújabb kislemeze Valahol messze EP címmel a CKM magazin mellékleteként. A vadiúj, címadó számban – ami lényegében a zenekar idei ünnepi dala – ezúttal, és már nem először a Supernem frontembere, Papp Szabolcs közreműködik. A lemezen szerepel továbbá a duó két már jól ismert idei slágere, a Fluorral közösen készített Nekem kukim van, és a Maximális extázis, amiben pedig Péterfy Bori énekel. Ezek és remixeik mellett pedig még a tavaly karácsonyra készült Ez a karácsony című szám is megtalálható a kiadványon bónuszdal formájában. A Valahol messze című újdonsághoz videoklip is készült, ami a kislemezzel együtt szintén tegnap jelent meg, úgyhogy most itt a Lángolón rögtön is megnézhető a lapozás után, ahol a kislemez borítóját is megmutatjuk. Az új számot szokásához híven a zenekar ezúttal is maga töltötte fel egy fájlmegosztóra, úgyhogy ide kattintva bárki számára ingyenesen letölthető.

Soerii & Poolek – Valahol messze

Soerii & Poolek új klipjét e357 rendezte, és mint arra rögtön felhívják a figyelmünket, igaz történet alapján. A videó elején egy könnyes szemű kisfiú ácsorog egy ablakhoz tapadva, majd gyorsan világossá válik, mi a bánat oka: elveszett a kutyája, és egyáltalán nem biztos benne, hogy láthatja-e még valaha. Mindezek után a klip, amellett, hogy nagy részében Papp Szabit és a Soerii & Poolek duót láthatjuk benne zenélni, már a kutyáról szól, aki nagyon szalad valahová. Hogy ebből a végére mi lesz, azt nem árulom el, de hát így karácsony előtt, gondolom, mindenki el tudja képzelni. Nem lett ez egy különösebben izgalmas videó, ám ezúttal erre nincs is igazán szükség, hiszen az eddig ismeretlen dalnak köszönhetően, aki elindítja, az legalább egyszer úgyis megnézni, arra pedig simán alkalmas. Ráadásul az ünnepek előtt amúgy is ügyes húzás ez az egész, főleg a benne szereplő rettentő aranyos kisfiúnak és az egyszerű, de bájos történetnek köszönhetően.

A Valahol messze EP borítója:


letöltés pop hír karácsony elektronikus klip papp szabolcs soerii es poolek



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása