2011.12.31. 16:30 – Kovács M. Norbert

Mámorító az éjszaka – szilveszteri klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Drága lányok és fiúk! A mai, és egyben idei utolsó klipmegosztásunk témája a szilveszter, ami most már akár hagyományosnak is nevezhető. Ez persze ezúttal sem azt jelenti, hogy szilveszterről szóló zenés videókat válogattunk össze, amikben alkoholtól vörös fejű emberek konfettit szórnak egymásra pezsgőzés közben, hanem összeszedtünk néhány olyan klipet és számot, ami jól jöhet még a ma esti buli során. Esztrádműsorunkban van diszkó, rock, metál, house, techno, hiphop, hogy melyiket mennyire élvezzük, az csak az alkoholszinttől függ. Komolyságra senki se számítson, szerintünk a felsorolt dalok mindegyike vicces (esetleg nevetséges) valamiért, ráadásul nagyrészük még jó is. A Lángoló Gitárok ezekkel a számokkal kíván ma estére jó bulit minden olvasójának! És persze várjuk ötleteket, hogy mi az, amit még igazán belepakolhattunk volna a listába.

Fluor – Mizu

Lássuk be, 2011-ben nem lehetett igazán nagy, önfeledt bulit csapni Fluor Tomi Mizuja nélkül, ami az év első felében pillanatok alatt elérte azt, amit magyar popdal nagyon sok év óta nem: mindenki által ismert, megkerülhetetlen sláger vált belőle, aminek előadója és szövege téma volt a falusi kocsmáktól kezdve a kereskedelmi tévéken át akár egyetemi előadásokig, és amire hosszú évek múlva is emlékezni fogunk a 2011-es évből. Az a magyar ember, aki ezzel a dallal itt és most találkozik először, minden bizonnyal valahol egészen máshol, nagyon messze töltötte az idei évet. Fluor azóta már egyébként a Halendával és az Indokolatlan Pingvinnel tarol a diszkókban, ezeket is bátran ajánljuk ma estére, a Mizu viszont tényleg kihagyhatatlan. Akinek viszont már a töke tele van vele, annak is jobb, hogy rögtön az elején túlesünk rajta.

Soerii & Poolek feat. Péterfy Bori – Maximális Extázis

Ez a két idióta tavaly sem maradhatott ki a szilveszteri megosztásból, úgyhogy miért lenne ez másképp idén, főleg, amikor már itt van nekünk a Maximális Extázis is Péterfy Borival, ami pontosan arról szól, amit szilveszter este egy buliban igazából nemre, korra és egyebekre való tekintet nélkül mindenki érezni akar. Ez itt a Bozóky Lipóczy Jolly remix, az eredeti dal például itt hallható.

Calvin Harris feat. Kelis – Bounce

Ha bulizásról van szó, Calvin Harris általában érzi a témát, és Kelis is jól nyomja, erről idén például a SZIN-en is meggyőződtünk. A klipben egy fiatal srác meglehetősen eseménydús napját láthatjuk, amiben van balhé meg bulizás dögivel, sőt a főhős még Kelis klipforgatására is betéved kelteni a feszültséget. Minden olvasónknak ilyen mozgalmas szilvesztert kívánunk.

Scooter – David Doesn't Eat

A 2011-es év jelentős részben a dubstepről is szólt, annyira, hogy már a Scooter is beállt a sorba, és mivel HP Baxxtert mi még mindig jobban bírjuk, mint Skrillexet, ezért őket választanánk az esti buliban is, ha már prosztódubsteppel kell sokkolni a jelenlévőket.

Duck Sauce – Big Bad Wolf

Armand Van Helden és haverja A-Trak is szerepeltek tavaly is, akkor egy jelentősen nagyobb slágerrel, a Barbra Streisanddal, viszont egyrészt a Big Bad Wolfhoz elkészítették az év egyik legőrültebb klipjét, másrészt csapatni erre is igazán lehet. Kívánunk mindenkinek olyan remek estét, mint a srácoknak a klipben.

LMFAO – Party Rock Anthem

A Mizu után ez a másik olyan száma az idei évnek, amit még a nyugdíjas klubok közönsége is fejből tud, és ami elengedhetetlen kelléke lesz a hamarosan induló szalagavató szezonnak. Ráadásul ez sem szól másról, mint hogy bulizzunk minél nagyobbat, emeljük magasra a kezünket és veszítsük el az agyunkat. Mi a fene kéne még szilveszter estére? A pezsgőbontáshoz ajánljuk tovább a formáció Champagne Showers című remekművét.

Motörhead – Overkill

És amikor már a tökünk tele lesz a diszkóslágerekkel, akkor kell előszedni a jó öreg Lemmyt és zenekarát, hogy tegyen rendet a fejekben és jó alaposan basszon oda, mondjuk ezzel a klasszikussal.

In Flames – Deliver Us

Idén is akartunk egy klipet, amiben van tűzijáték. Ezúttal ez jutott eszünkbe az idei kliptermésből.

Dropkick Murphys – Going Out In Style

A válogatás összeállítása közben egyik kollégánk szólt ránk, hogy az év egyik legBULIsabb lemezének legBULIsabb számát nem kéne kihagyni. És milyen igaza van!

Paddy and the Rats – The Six Rat Rovers

Ír kocsmapunkkal egyetlen buliban sem lehet melléfogni, még akkor sem, ha azt magyarok adják elő. Ebben a klipben ráadásul még Döglégy Zoli is szerepel, úgyhogy tényleg minden adott a jó hangulathoz.

Kanye West feat. Rihanna, Kid Cudi – All Of The Lights

Nehéz lenne megmondani, miért jutott eszünkbe ez a szám és klipje a szilveszter kapcsán, talán az emelkedett hangulata, a villódzó fények, és Rihanna figyelemre méltó felsője, és a dalban felvonuló sztársereglet miatt. Egyébként tuti, hogy a folyamatosan bizonyítási kényszerben szenvedő West a szám megírása idején nagyon sokat hallgatta a Rocky híres zenéjét.

Dominique Young Unique – Follow the Leader

Ezt a szuperdögös és szupervagány csajt egyszerűen lehetetlen nem szeretni, minket aztán vezethetne nyugodtan bárhova, úgyhogy szerintünk a szilveszter estéből sem hiányozhat. Ajánljuk még egy korábbi, de szintén idei klipjét is, amiben azt is megmutatja, milyen jól dob kosárra.

Amerie – 1 Thing

Na és ha már a dögös, fekete csajoknál tartunk, akkor itt van Amerie is és nagy slágere a 1 Thing, amivel garantált a seggrázás a buliban, úgyhogy amennyiben sikerült jó csajokat áthívni lerészegedni, ezt is kár lenne kihagyni.

Noreaga – Super Thug (What What)

Mindezek után pedig el lehet sütni a bulizos rapszámokat is, példuál ezt itt, amitől még a sivatagban is beindul a party.

Ginuwine – Pony

Ha pedig ezt is be tudjuk vetni, akkor garantált, hogy túl sokat nem kell dolgoznunk, hogy a maradék ruha is lekerüljön a csajokról, mert már eközben ledobálják magukról a felesleges göncöket. Ideális lehet akkor is, amikor már hajnalban mindenki elhúzott, és csak azzal maradtunk együtt, akivel igazán szeretnénk.

187 Lockdown – Kung Fu

A jó számokhoz készült vicces klipek mezőnyében a 187 Lockdown Kung Fu-ja minden bizonnyal előkelő helyet szerezhetne. Ha valaki pont ma szeretné visszaidézni a kilencvenes évek klubzenéjének emlékezetes darabjait, ezzel itt máris remekül megteheti.

Prodigy – No Good

És ha már a kilencvenes éveknél meg a múltidézésnél tartunk, akkor például ez se maradjon ki. Volt idő, amikor egy-egy új Prodigy-szám megjelenése még automatikusan azt jelentette, hogy megérkezett az elkövetkező időszak egyik legnagyobb bulibombája. Ezek közül is a No Good messze a legjobban sikerült darab, úgyhogy kezdhetjük is kiütni a házfalat egy kurva nagy kalapáccsal.

Nótár Mary – Rázd Meg

Ennek a klipnek a YouTube-oldalán az áll, hogy "a dalt írta: Lakatos Róbert (Roberto), Száva K. Rita és Nótár Mary", pedig amikor először hallottam, nagyon sok pénzben mertem volna fogadni bárkivel, hogy az igazán raj bulizás hazai nagy professzora, LL Junior áll a háttérben. Üdítő felfedezés továbbá, hogy a nótázásnál mennyivel jobban áll ennek a csajnak a seggrázás, ha pedig még az itt látható képeket is végignézzük, meg kell, hogy állapítsuk: Nótár Mary a cigány Beyoncé.

Wörös – 2 gramm

"Rázd meg a tested, érezd az ütemet, kiabáljuk azt, hogy két gramm. Addig szívom, addig szívom, míg van." Bizonyos nézőpontból ez az év legnagyobb partizenéje, amihez nagyon nehéz lenne bármi ennél többet hozzátenni. De azért ma este is csak óvatosan, kedves fiatalok!

És akkor itt jönnek ömlesztve azok, amikhez már csak annyit tudunk hozzátenni, hogy ezek kerülnek elő akkor, amikor már mindenki hullarészeg. Akiknek még ez sem elég, nézegessék a tavalyi összeállítást. Jó bulizást mindenkinek!


klip klipmegosztás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása