2011.06.26. 10:58 – Lángoló

Crystalline - Új Björk-dal


Itt már írtunk róla, hogy ősszel jelenik meg Björk különleges, multimédia projektként is felfogható új nagylemeze Biophilia címmel. Erről hallhatunk most egy teljes új számot. A Crystalline hivatalosan június 30-án jön ki kislemezként:


pop björk hír2011.06.25. 15:00 – mista

Pezsgőfürdő vámpíroknak - klipmegosztás

Britney Spears új klipjében beszól az újságíróknak, megmarkolja egy rajongója seggét, rendőrrel kacérkodik, majd mikrofonját ostorként használja a tolakodó fotósok ellen, de még egyéb izgalmak is történnek vele a filmes utalásoktól sem mentes klipben. Mint ahogy ismert filmekre hajaznak mostanában az LMFAO videói is, a legújabb az Alkonyattól pirkadatig nyomán született, csak itt máshogy kell küzdeni a vámpírok ellen. A brit Metronomy hangulatos, ötletes klipet forgatott szexi csajokkal az Angol Riviérán, a holland Gathering új dalához készült videójában pedig leginkább sokat autóznak. Aztán itt van a Trivium új klipje is, amiben nem bírtunk rájönni, hogy mi történik.


britney spears klip gathering metronomy trivium klipmegosztás lmfao natalia kills2011.06.25. 08:22 – gihi

Nemzetközi színvonalon táncolunk - Ivan and the Parazol-interjú


Hónapok óta megállás nélkül koncerteznek, folyamatosan járják az országot és rajongótáboruk egyre népesebb. Az Ivan and the Parazol zenekar alig több mint egy éves, de máris maga mögé utasított, szinte minden olyan formációt, akikkel együtt indult. Ma este az A38 Hajó teraszán lépnek fel és most itt mutatják be legújabb számukat, erről Simon Bálinttal és Beke Istvánnal beszélgettünk.


indie interjú rock ivan and the parazol2011.06.24. 15:35 – sixx

Ízelítő Mick Mars és Nikki Sixx fellépőruháiból

A Mötley Crüe tagjai mindig is kényesek voltak arra, milyen öltözékben léptek színpadra, már a karrier kezdetén is nagyon odafigyeltek az egészen apró kis részletekre is. Egy barátom szerint annál nincs kiábrándítóbb, mint amikor valaki kiszáll a turnébuszból egy Trapper farmerban, felmegy a színpadra, és utcai ruhában nyomja le a bulit - na, ezzel Mick Marsot nem vádolhatjuk, de Nikki Sixx sem valószínű, hogy ezekben a göncökben megy kifliért.


zene metál mötley crüe2011.06.24. 13:14 – sixx

Nem véletlen Ke$ha nevében a dollárjel


Völgyi Attila fotós blogján akadtunk rá az ugrás után olvasható, igen tanulságos történetre, amiből kiderül: a hétvégi Kapcsolat koncerten fellépő énekesnő, Ke$ha menedzsmentje a koncert alatt készített képek jogaira az örökkévalóságig jogot formál, az egész Univerzumban, és ezt komolyan is gondolja. Rémes lenne, ha a Marson Kesha-kép dílerek garázdálkodhatnának szabadon a 28. században, tényleg. A poszt teljes szövege itt olvasható, ez itt meg egy kép az énekesnő weboldaláról.


hír kesha lovetta