2011.07.03. 17:00 – Lángoló Gitárok

Seasick Steve, Jack White és Alison Mosshart együtt

Seasick Steve bluesgitáros-énekes volt az egyik headlinere a hétvégén lezajlott iTunes fesztiválnak Londonban, ahol a Write me a few lines alatt csatlakozott hozzá Alison Mosshart énekesnő a Killsből illetve Jack White dobon (mindketten tagjai a Dead Weathernek is). A Led Zeppelin-tag John Paul Jones basszusgitárost csak azért nem emeltük ki, mert ő mostanában többször is kíséri koncerteken Seasick Steve-et, illetve a hetvenéves zenész új lemezén is játszik.


jack white john paul jones alison mosshart seasick steve2011.07.03. 15:53 – lánggitár

Aaron Carter tagad

Aaron Carter hét elején megjelent interjúja szerint 15 évesen kokainnal, és borral kínálta őt Michael Jackson. Az angol OK! magazinban lehozott beszélgetés azonban lehet, hogy nem teljesen fedi a valóságot, ugyanis a korábbi tinisztár - és állítólag most is zenélő - Carter most dühösen tagad, és szerinte ő soha nem mondott ilyet a két éve halott énekesről. Arról nem esett szó, mit értett ennyire félre az őt kérdező újságíró.


pop hír michael jackson aaron carter2011.07.02. 15:30 – mista

A lány a lány alá nyal - klipmegosztás

A Coldplay mögött színes ábrák jelennek meg egy lepukkant üres épületben, Rye Rye pedig háztetőkön és az utcán rappeli el érzéseit, közben meg Robyn énekel. A SBTRKT új klipjében furcsa dolgokat művel az énekesnővel egy ventillátor, Kevin Barnes testét pedig összefestett arcú nők fogdossák az of Montreal legújabb videójában. Mindezek mellett itt van még Busa Pista is, aki Spanyolországban mondja el, mi nem mindegy.


klip coldplay of montreal robyn klipmegosztás busa pista little dragon rye rye yukimi nagano sbtrkt2011.07.01. 15:21 – sixx

Zakk Wylde legyalulta az agyamat

Kiállt a csávó a színpadra egy bazinagy indián fejdíszben, tökig eresztett, röfögő Gibsonnal, a közönség meg átment állatba, ha lett volna mocsár a lábunk alatt, akkor hörögve taposunk és egymásra rugdossuk a mocskot, mert ez egy ilyen buli volt. Mocskos, szakadt, hangos metálkoncert, a sörözésről egy ideje leszokott gitáros-énekessel és folyamatosan piáló zenészeivel, egyenletesen zakatoló nótákkal és az elején egy picit halk, de később nagyjából elviselhető szintre beálló énekkel.


metál koncertbeszámoló black label society2011.07.01. 12:19 – lánggitár

Budapesten a Horrors

Ritka helyzett állt elő: úgy tűnik, Budapestre érkezik egy abszolút első vonalasnak számító zenekar. A leginkább gótpunkot játszó brit The Horrors november 20-án a Dürer-kertben lép fel. A zenekar eddig két lemezt adott ki, legutóbb 2009-ben, ennek producere a Portisheadből ismerős Geoff Barlow volt. Július 11-én jelenik meg a harmadik Horrors-album, Skying címmel, ezt fogja nálunk bemutatni a külsőségekre is jól láthatóan adó együttes, jegyek már kaphatók, elővételben 3500 forintért.


indie rock hír the horrors2011.07.01. 09:24 – lánggitár

Jacko kokaint adott Aaron Carternek

A leginkább a Backstreet Boysból ismert Nick Carter öccseként ismert, de egy ideig saját dalokkal is próbálkozó Aaron Carter elárulta, hogy 15 éves korában alkoholt, és drogokat is kapott Michael Jacksontól. "Hiányzik Michael, csodás időket töltöttünk el együtt. Csináltam vele olyan dolgokat, amiket senki más, de ebből voltak gondjaim is. Adott nekem bort. Persze visszautasíthattam volna, de 15 éves voltam. Drogok? Adott kokaint is. Furcsán éreztem magam ezek miatt. Később órákig beszéltünk telefonon. Tiszteltem Michaelt, de a viselkedése nagyon zavart. Aztán anyám hívta a rendőrséget..." - mondta Carter. Michael Jackson halálának a múlt héten volt a második évfordulója.


pop hír michael jakson aaron carter2011.06.30. 11:42 – lánggitár

Ősszel jön az új Wilco-lemez

Az amerikai Wilco hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan megjelenik kilencedik stúdiólemezük. A The Whole Love címet kapó albumon tizenkét dal kap helyet, és ez lesz az első Wilco-kiadvány, ami a nemrég indított saját kiadójuknál, a dBpm-nél jelenik meg. A szeptember 27-re datált megjelenéssel együtt természetesen turnézni is elkezdenek, egyelőre még csak az USA-ban, és Kanadában lesznek láthatóak. A lemezt még megelőzi egy single is, amit az I Might című dalhoz adnak ki, ezt egyébként már a múlt hét óta bárki meghallgathatja, például itt a továbbra kattintva is.


indie pop hír wilco