2011.08.28. 11:47 – Lángoló Gitárok

A Red Hot Chili Peppers Terry Richardsonnál


Terry Richardson (balra) sztárfotóst most nem szeretnénk külön bemutatni, a Velvet már sokszor foglalkozott a híres/hírhedt művésszel itt, itt vagy itt, de aki elmúlt 18, annak megmutatjuk ezt és ezt is. Na most ő készített fotókat a két nap múlva lemezt megjelentető Red Hot Chili Peppersről (egyébként a Rolling Stone magazinnak), amiből párat a blogján is közzétett, úgyhogy, aki kíváncsi az ismét nagyon aktív kaliforniai zenekarra Richardson tálalásában, az klikkeljen erre a képre itt felül.


funk rock red hot chili peppers hír terry richardson2011.08.26. 12:06 – sixx

Ezért hiányzik a nyolcvanas évek arénametálja

A Mötley Crüe most fejezte be idei turnéját, amit félmillió néző látott, és üvöltött végig, legalábbis vélhetően. A zenekar megint nem sokat tökölt, amikor a színpadi show-ról volt szó, és bedobtak mindent, amit szoktak és lehet, a cirkuszi törpéktől a légtáncosokon át a tűznyelőkig, a cájg jó nagy volt, és Tommy Lee fejjel lefelé is dobolt. A turnét felvették, frankó DVD-kiadás lesz belőle, egyelőre a Kickstart My Heart-hoz raktak össze egy nagyon pöpec videót. (Lehet reklám is lesz előtte, érdemes kivárni.)


videó mötley crüe klasszikus2011.08.26. 11:21 – lánggitár

Elhunyt Michael Jackson egykori menedzsere

Szerdán, 63 éves korában elhunyt Frank Dileo, Michael Jackson egykori menedzsere. Dileo a '80-as években, legsikeresebb időszakában, valamint a visszatérőnek szánt This Is It koncertsorozat nagy része során dolgozott a popsztárral. Dileonak több híres ügyfele is volt, ő intézte Sheryl Crow, Prince, és a Bon Jovi gitárosa, Richie Sambora ügyeit is, de a legnagyobb sikereket Jackoval érte el, hiszen ekkoriban jelent meg a jelenleg 29 millió eladott példányszámnál tartó Thriller is. Dileo, aki a korábbi ügyfelek egybehangzó állítása szerint nem csak kolléga, hanem barát is volt, a filmezés világába is belekóstolt, szerepelt többek közt a Wayne világa két részében, és a Nagymenőkben is. Felesége, és két gyermeke gyászolja.


pop hír michael jackson frank dileo2011.08.26. 10:36 – sixx

Lady Gaga is feketelistás Kínában

A kínai kulturális minisztérium Lady Gaga, Katy Perry és a Backsteet Boys számait is felvette arra a listára, amin az országban be nem mutatható felvételek szerepelnek. A lista nemcsak a tévés-rádiós bemutatásra, hanem az internetes sugárzásra is vonatkozik, így tegnap számos honlap üzemeltetője kapott szigorú hangvételű levelet, melyben arra szólították fel őket, hogy legkésőbb szeptember 15-ig lesznek szívesek eltávolítani az inkriminált műveket, ellenkező esetben eljárást indítanak ellenük.


kína cenzúra2011.08.25. 16:48 – lánggitár

Charlotte Gainsbourg-gyűjtemény jelenik meg

A híres apja árnyékából sikeresen kilépett Charlotte Gainsbourg nagyban színészkedik, de szerencsére a zenei karrierjét is tovább viszi, és hamarosan dupla lemezen adja ki eddig meg nem jelent dalait, és élő felvételeit. Az albumot egy EP vezeti fel, aminek Terrible Angels lesz a címe, és szeptember 6-án vehetjük kézbe. Két eddig nem hallott dal kap helyet rajta, és két koncertfelvétel - köztük Bob Dylan Just Like A Womanjének feldolgozása - illetve két videó is. Az EP után nem kell sokat várni a teljes lemezre, aminek Stage Whisper lesz a címe, és tizenegy koncertfelvétel lesz rajta, illetve hét az eddigi lemezekről lemaradt stúdiófelvétel.


pop hír charlotte gainsbourg2011.08.25. 13:05 – lánggitár

Twiggy Brian Adamsszel duettezik

A '60-as évek egyik legnagyobb modellje, Twiggy hamarosan megjelenteti harmadik lemezét, amelyen csak romantikus dalok fognak szerepelni. A modellkarrier után többek közt műsorvezetéssel, divattervezéssel, és színészkedéssel is próbálkozó Twiggy feldolgozza többek közt Neil Young Only Love Can Break Your Heartját, és a Kinks Waterloo Sunsetjét is. A 61 éves szexszimbólum lemeze a Romantically Yours címet kapta, és duettek is szerepelnek rajta, többek közt a kanadai Brian Adamsszel.


pop rock hír brian adams twiggy2011.08.25. 11:04 – lánggitár

Nem segítettek Jani Lane-nek

Ahogy arról mi is hírt adtunk, nemrég ismeretlen okból elhunyt a Warrant egykori énekese, Jani Lane. A súlyos alkoholproblémákkal küszködő Lane testét egy californiai motelben találták meg. A motel személyzete hívta a 911-et, de a rögzített hívásból kiderül, a motel személyzetéből senki nem volt hajlandó arra sem, hogy ellenőrizze a pulzusát. Érdekesség, hogy Lane-nél semmilyen igazolvány nem volt, csak egy cetli, amin egy az énekeshez közel álló személynek a telefonszáma volt, és hogy "Jani Lane vagyok." Az ügyet még gyanúsabbá teszi, hogy úgy tűnik, a szobát nem Lane vette ki személyesen. Bár nem hivatalos, Jani egyik ismerőse írhatta a cetlit, aki már korábban is helyezett el ilyen üzenetet az énekesen, mikor ilyen állapotban volt. A halál pontos oka még mindig nem tisztázott, mivel több hétig is eltart a toxikológiai vizsgálat.


hír warrant jani lane