2011.11.20. 10:00 – Kovács M. Norbert

Britney, Gaga és Beyoncé kocsit lopnak - klipmegosztás

Szokásos, ezúttal nők által uralt klipválogatásunkban megnézhetjük, hogy nézne ki Katy Perry öregen, milyen volt a nyáron elhunyt Amy Winehouse a jó pillanataiban, hogyan és hova zuhan Florence Welch egy felhőkarcolóról, és hogy milyen az, amikor Britney Spears, Lady Gaga és Beyoncé elkötnek egy kocsit, hogy aztán balhéznak egyet a Kaiser Chiefs klipjében. Emellett itt a Ladytron újabb halálunalmas videója, a Kills legutóbbi klipjében pedig egy transzvesztita bulizással töltött éjszakáját követhetjük végig.


ladytron the kills klip kaiser chiefs amy winehouse katy perry klipmegosztás florence and the machine floria sigismondi2011.11.19. 13:54 – Janurik János

Popgladiátor és gótikus vízköpő – Erasure-koncertbeszámoló

Erasure @ Studio, 2011.11.18.

erasure_P1150066.JPG
Két kisebb kitérőt leszámítva, a tegnapi volt a harmadik alkalom, hogy az Erasure Magyarországon járt. Ugyan Andy Bell és Vince Clarke kettőse már bőven túl van pályája csúcsán, de változatlan lelkesedéssel készítik átlagban 2-3 évente megjelenő albumaikat. A legújabbra (Tomorrow's World) ezúttal 4 évet kellett várni a rajongóknak, igaz, közben Clarke egy turné erejéig újból összehozta a saját részéről a Depeche Mode-ot '82-ben leváltó Yazoo-t, Bell pedig, második szóló-albumán dolgozgatott.


pop szinti erasure koncertbeszámoló2011.11.19. 09:58 – edicsek

Hivesos usánkát a nagy hidegre - Furamörcs #1

hives_usanka_7182442-origpic-b48fcf.gif
Mindenki arról beszél manapság, hogy mennyire haldoklik a zeneipar, és a zenekaroknak csak a koncertezés és a merch (póló, sapka, kulcstartó stb.) árusítás marad az egyetlen lehetőség a túlélésre. Ennek ellenére a legtöbbjük leragad a roppant fantáziátlan póló és pulóver vonalon, néhol feltűnik egy hippis textilszatyor vagy néhány kitűző. Mi viszont az ötletes cuccokat gyűjtjük egybe. Mindegy, hogy rusnya, vicces, hordható vagy hordhatatlan, legyen egyedi. Lehet kommentelni, ajánlani is!


rock the hives furamörcs2011.11.18. 17:30 – sixx

Karácsonyra Motör-Bag!

Ha van környezetünkben Motörhead-rajngó, és már elmúlt nyolc éves, akkor tessék, megoldottuk a karácsonyi ajándékozás gondját, 130 font plusz postaköltségért (nagyjából 60 000 forint) olyat lehet neki venni, hogy imáiba foglalja nevünket, míg élünk. A 4000 darabos, limitált csomag a Motör-Bag nevet kapta, és az alábbi cuccokat tartalmazza:

  • Wörld Is Ours DVD & 2CD
  • Wörld Is Ours táska
  • Wörld Is Ours Local Crew T-Shirt (minta elöl-hátul)
  • Wörld Is Ours Tour Pass
  • A Wörld Is Ours turnén használt háttérvászon egy darabja helyes kis állványon
  • Wörld Is Ours Live In Manchester LP
  • Wörld Is Ours Live In New York LP
  • Wörld Is Ours Live In Santiago LP

Van egy olcsóbb verzió is 100 fontért, ebben két bakelittel és a Wörld Is Ours DVD/CD-vel kevesebb van. Innen lehet megrendelni.


kiskarácsony motörhead2011.11.18. 16:30 – Lángoló Gitárok

Ismét Billboard-listás a Led Zeppelin IV

Negyven évvel a megjelenését követően ismét Billboard-listás a Led Zeppelin egyik klasszikus albuma, a IV, ami múlt héten úgy 3600 példányban fogyott el, és ezzel bekúszott a 166. helyre. Annak idején az album a második helyig jutott, és négy héten át tartotta is pozícióját. A Led Zeppelin IV az Amazonon 5,99 dollárba kerül, az iTunes-on egy dollárral többet kérnek érte. A lemezt a hard rock/heavy metal műfaj egyik legmeghatározóbb darabjának tartják, és eddig összesen 23 millió példányban fogyott el csak az USA-ban (ezzek harmadik az all-time legjobb lemezeladások listáján).


videó billboard led zeppelin2011.11.18. 15:30 – Lángoló Gitárok

Az Interscope-hoz igazolt a Van Halen

A David Lee Roth + három Halen felállású Van Halen al^írta új szerződését, ami mostantól nem a Warnerhez, hanem az Interscope-hoz köti a legendás rockzenekart. A 35 éven át tartó VH-Warner együttműködés végén egy ideig úgy tűnt, a Columbia Records lehet a befutó, de az utolsó pillanatban érkezett az Interscope és tett egy visszautasíthatatlan ajánlatot (nem, nem lófejeset).


videó médiaipar van halen2011.11.18. 14:40 – Lángoló Gitárok

Másfélperces ízelítő Lady Gaga új videójából

Lady Gaga Marry the Night című új slágerének videója hamarosan teljes terjedelmében is elérhető lesz a YouTube-on, addig is felkerült egy másfélperces ízelítő a kisfilmből, ami Gaga szerint az eddigi leghosszabb videója lesz. A képsorokon a nőt két ápolónő tologatja egy kórházi folyosón, ő meg arról beszél, hogy mennyire rühelli a valóságot, és megemlíti, hogy az egyik nővérkének jó a segge.


videó ízelítő gaga2011.11.18. 13:31 – Lángoló Gitárok

Lemmy nem érti az utcán randalírozókat

Lemmy Kilmister, a Motörhead énekes-bőgőse, Az Egyik Élő Isten, azt bírta nyilatkozni a Classic Rock Magazine-nak, hogy kurvára nem érti az utcára vonuló és ott randalírozó fiatalokat. A magazin mellesleg egy kiváló valóságshow ötletével is előállt: nyári tábor Lemmy bácsival.

Én is balhés voltam, de basszameg, most karácsonykor leszek hatvanhat. Mit balhézzak még? Már kitomboltam magam, mindent megcsináltam, amit akartam, kétszer is. Nincs az az isten, hogy visszaköltözzek Angliába, bár nagyon büszke vagyok angol gyökereimre. Az az Anglia, amire büszke lennék, viszont már rég nem létezik. A zavargások csak egy jele volt egy nagyon hosszú ideje zajló folyamatnak. A kölyköknek csak egy indok kellett, hogy kivonuljanak az utcára és elkezdjenek hajigálni.


beszól motörhead lemmy