2012.01.12. 16:00 – Lángoló Gitárok

Beyoncé és Jay-Z újszülött lánya máris slágerlistás előadó

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Azt már ugye megírtuk a hétvégén, hogy megszületett Beyoncé és Jay-Z első közös gyermeke, Blue Ivy Carter, akiről valószínűleg mindenki hallott már az elmúlt napokban, a sztárpár jócskán gondoskodik róla, hogy az újszülöttől legyen hangos a világsajtó. Ebbe természetesen beletartoznak az olyan hírek, miszerint egy kórház egész emeletét foglalták le a szülés kedvéért egymillió dollárért, és hogy micsoda irdatlan összegeket költenek a gyerekre, ezek azonban még nem tesznek jelentősen túl a sztárbébik esetében megszokottakon. Csakhogy Jay-Z-nek támadt egy ezeknél izgalmasabb ötlete is, és egy elegáns húzással lányát tette a Billboard történetének legfiatalabb slágerlistásává.

A rapper hétfőn töltötte fel a netre vadiúj számát, amiben a kevesebb, mint egy hetes kislány hivatalosan is fel van tüntetve résztvevőként, még szép, hiszen már a hangja is hallható benne. A számban Jay-Z egyebek mellett az apaság kifejezhetetlenül csodálatos érzéséről rappel, valamint az is kiderül belőle, hogy Beyoncé egyszer már elvetélt. A felvétel természetesen pillanatok alatt elterjedt a neten, napok óta egy rakás oldal ír róla, és persze már az amerikai rádióadók is játsszák, így mindössze néhány nap leforgása alatt felkerült a Billboard hiphop- és rnb-listájára is, egész pontosan a 74. helyre, aminek köszönhetően a kis Blue Ivy Carter a legfiatalabb ember a világon, aki felkerült Billboard listájára.

A dal pontos címe egyébként Glory featuring Blue Ivy Carter, bár a párnapos művésznő néhol egyszerűen csak neve kezdőbetűivel (B.I.C.) szerepel.


pop lista hiphop hír rekord billboard jay z beyoncé rnb blue ivy carter



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása