2012.01.13. 11:00 – Lángoló Gitárok

Hó Márton és a Jégkorszak, Poster Boy, The Moog – Tesco Disco ma este

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az év első Tesco Disco-buliját rendezik meg ma este a Corvintetőn, ahol a vizsgaidőszak (vagy éppen akármi más) kínjainak feledésében nyitásképpen a Jégkorszak segít: a 2011-es év egyik legjobb magyar lemezét elkészítő együttes első alkalommal lép fel az album megjelenése óta.

Hó Mártonékat egy vadonatúj formáció, a Poster Boy zenekar követi: egy halom városi legenda az ezredforduló környéki Budapestről, aminek fókuszában Poniklo Imre, az Amber Smith frontembere, dalszerzője áll, és már egy közelgő lemezről is lehet hallani.

De hogy ne csak a shogaze-huszárok járjanak jól, zenél az este folyamán a Moog is, akik utolsó előtti budapesti koncertjüket adják. Mindezek után pedig lesz természetesen a szokásos buli is a Tesco Disco lemezlovasaival. Bővebb információkért erre a Facebook-oldalra érdemes kattintani.


ajánló moog pop rock koncert hír tesco disco buli the moog inde hó márton és a jégkorszak poster boy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása