2012.01.24. 16:00 – Lángoló Gitárok

Megvan a Pannónia Fesztivál szavazásának eredménye

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nemrég írtunk róla, hogy elindult az idei fesztiválszezont májusban nyitó Pannónia Fesztivál szavazása, ami jelentős mértékben meghatározza a rendezvényen fellépő zenekarok későbbi listáját. Mostanra pedig véget is ért a voksolás, megvannak az eredmények, kiderült melyik az az ötven hazai együttes vagy előadó, akik a közönség kérései alapján felkérést kapnak a szervezőktől a fesztiválon való fellépésre. Nagy meglepetés nem született, az első öt legtöbb szavazatot kapott zenekar sorrendben: a Tankcsapda, a Road, a Quimby, a Depresszió, valamint az Alvin és a Mókusok. További részletek a lapozás után.

A szervezők tájékoztatása szerint mivel már a tervezett január 22-ai határidő előtt néhány nappal, 18-án, szerda éjjel több mint hatvan előadó érte el a tervezett tízezer szavazatos limitet az eredetileg tervezett ötven zenekar helyett, hamarabb le is zárták a voksolást, aminek így a tíz napja alatt több mint 1500 különböző együttesre érkezett szavazat. A feltörekvő zenekarok jól láthatóan borzasztó lelkesek voltak és sok kedvelőjüket tudták mozgósítani, olyannyira, hogy többen is az élmezőnyben végeztek közülük.

A szavazás részletes végeredménye, az ötven együttes és a kapott szavazatszámok megnézhetők a fesztivál hivatalos oldalán, ide kattintva.


pop rock fesztivál hír pannónia fesztivál pannónia fesztivál 2012



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása