2012.02.09. 08:30 – Lángoló Gitárok

A Maroon 5 és a Foster The People zenekarokkal közösen lép fel a Beach Boys a Grammyn

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Pár hete írtunk arról, hogy LL Cool J lesz a hivatalos házigazda az idei Grammyn, ahol talán fellép a Beach Boys is, most viszont, hogy egyre közeledik a díjátadó, hivatalosan is bejelentették: a fél évszázados jubileuma alkalmából idén az eredeti felállásában koncertező és még új lemezt is készítő legendás együttes is zenélni fog a ceremónián. Ez lesz az első közös fellépésük évtizedek óta, amiről korábban Al Jardine úgy nyilatkozott, hogy egy nagyon izgalmas meglepetéssel készülnek az idei Grammyre. Már azt is lehet tudni, hogy ez pontosan mit takar: az együttes a Maroon 5 és a Foster The People társaságában fog egy különleges produkciót előadni. További érdekesség még, hogy a Foo Fighters például Deadmau5 közreműködésével fog fellépni a gálán.

A Beach Boys speciális fellépéséről további részleteket nem hoztak nyilvánosságra, tehát csak annyi tudható, hogy a három zenekar valamit közösen fog csinálni a színpadon – feltehetően zenélni.

A Foo Fighters is egy speciális fellépéssel készül a most vasárnap este megrendezésre kerülő 54. Grammy-gálára, az év albumának díjára is esélyes zenekar Rope című számának egy remixét fogja élőben előadni a népszerű és fontosnak tartott elektronikus zenei producer, Deadmau5 segítségével.

És ha már itt tartunk, David Guetta pedig Lil Wayne-nel és Chris Brownnal közösen áll színpadra az idei Grammyn.

A fellépők között lesz többek között még Adele, Katy Perry, Rihanna, Nicki Minaj, Paul McCartney, Bruce Springsteen, valamint a Coldplay is. Korábban Lady Gagáról is volt szó, most viszont nem szerepelt a neve a Grammy legutóbbi közleményében.


pop rock hiphop hír the beach boys díj grammy show elektronikus david guetta lil wayne maroon 5 foo fighters chris brown deadmau5 foster the people



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása