2012.02.10. 17:00 – mista

We Take Care Of Our Own – Itt az új Bruce Springsteen-videoklip

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Néhány hete írtunk róla, hogy március ötödikén adja ki soron következő, tizenhetedik albumát Bruce Springsteen Wrecking Ball címmel, amiről akkor, január közepén jelent meg a We Take Care Of Our Own című dal, amit azóta már Barack Obama is beválogatott kampányzenéi közé. A mai napon pedig megérkezett a kliphez tartozó vadonatúj videoklip is, így természetesen ezt most itt meg is mutatjuk.

Az első felében komor, fekete-fehér, majd rendkívül szimbolikusan színesre váltó és kivilágosodó klipben a mondanivaló fontosságát hangsúlyozva a háztetőn zenélő Springsteen mellett a szám szövege is olvasható, így akinek kedve van hozzá, máris együtt énekelheti a Főnökkel a hagyományos értékek fontosságát hangsúlyozó dalt.

A hamarosan megjelenő Wrecking Ball című lemezen tizenegy, a bónuszdalokkal együtt tizenhárom szám lesz hallható, és közreműködik rajta többek között Tom Morello, a Rage Against The Machine gitárosa is.

Springsteen az idei évben világkörüli turnéra is indul zenekarával, az E Street Banddel, amiben a tavaly elhunyt Clarence Clemonst a nagyszerű szaxofonos unokaöccse, Jake Clemons igyekszik majd pótolni.

Bruce Springsteennek egyébként legutóbb három éve, 2009 elején jelent meg stúdióalbuma Working On A Dream címmel.


rock hír klip bruce springsteen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása