2012.02.15. 14:45 – Lángoló Gitárok

Joy Division- és New Order-mesterszalagokat talált Jamie Oliver új étterme pincéjében

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Már a tegnapi, Oszama bin Ladennek Whitney Houstonhoz fűződő gyengéd érzelmeiről szóló cikkünk után is a Hírcsárdát emlegette egyik olvasónk a Facebookon, és bár becsszó, hogy nem direkt vadásszuk a képtelen sztorikat, itt egy újabb meglepő hír: a sztárszakács Jamie Oliver Joy Division- és a New Order-mesterszalagokat talált új étterme pincéjében, némi arany és fegyverek társaságában. Sajnos azonban nem arról van szó, hogy az előző tulajdonos, egy megátalkodott bandita mások mellett Bernard Sumneréket is kirabolta volna, pedig az lenne ám az igazán izgi történet.

A rideg valóság az, hogy Oliver új manchesteri étterme egy olyan épületben nyílik, ahol korábban a Midland bank működött, aminek trezorjaiba a 20. század első felétől kezdve rendszeresen helyezték el az ügyfelek az értékeiket. Az egyelőre nem világos, hogyan maradhatott ezekből az épületben, ám az átalakítások során több ládát is találtak, és miután nem tudták azok tulajdonosait, vagy hozzátartozóikat beazonosítani, kénytelenek voltak felnyitni őket.

Így kerültek elő többek között ékszerek, aranyrudak, fegyverek, valamint a Joy Division és annak utódzenekara, a New Order néhány eredeti mesterszalagja.

Arról egyelőre nincs hír, hogy ezeken pontosan mi hallható, mint ahogyan a megtalált értékek sorsa is kérdéses még.

Az alapító Peter Hookot mellőző New Order egyébként idén nyáron hozzánk közel, a szerbiai Exit fesztiválon is fellép.


pop rock bulvár hír elektronikus new order jamie oliver joy division



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása