2012.02.17. 10:00 – Lángoló Gitárok

Véget ért videoklipes pályázatunk - a We Are Rockstars, a Rotten Roots és a Kisherceg nyert klipet

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Január elején hirdetett a Lángoló Gitárok és a Cinemate pályázatot, amiben olyan zenekarok, önálló előadóművészek, valamint DJ-k jelentkezését vártuk, akik nem rendelkeznek kellő anyagi háttérrel egy saját videoklip elkészítéséhez, ugyanakkor szeretnének bemutatkozni a nagyvilág előtt. A Cinemate csapata vállalta, hogy a jelentkezők közül a három legsikeresebb pályázó számára videoklipet készít térítésmentesen, mindezt ráadásul úgy, hogy a technikai háttér biztosítását, a forgatás logisztikai lebonyolítását, valamint az utómunkálatok költségeit is teljes mértékben magára vállalja. A pályázók február 11-éig küldhették el anyagaikat, mostanra pedig megszületett a végeredmény, amit itt, a kattintás után most ki is hirdetünk.

Több mint 150 pályázati anyag érkezett hozzánk az elmúlt egy hónap során, amik alapján teljes mértékben beigazolódott az a gondolat, hogy működnek az országban olyan zenekarok, akiknek csupán egy klip hiányozna a sikeres elinduláshoz, továbblépéshez. Fájó szívvel kellett olyan gyöngyszemeket kihagynunk a győztes hármas körből, akik miatt elhatároztuk, hogy újraindítjuk a pályázatot, amint lehetőségünk nyílik rá. Nagyon örültünk a határon túlról érkező pályázatoknak is.

Az elbírálás során két oldalról közelítettük meg a pályázatokat. Az egyik természetesen maga a zene, a másik pedig a klipötlet és annak megvalósíthatósága. 

Ennek megfelelően a legjobb kombinációt tartalmazó pályázati anyagot a We Are Rockstars, a Rotten Roots és a Kisherceg zenekaroktól kaptuk. Gratulálunk nekik! Alább bemutatjuk mindhárom pályázott dalt, a klip koncepciója viszont legyen meglepetés.


pályázat kisherceg we are rockstars rotten rootssüti beállítások módosítása