2012.03.09. 10:30 – Lángoló Gitárok

Március végén jön a Lovemonster, a PASO dupla albuma

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Már többször leírtuk itt a Lángolón, hogy idén tavasszal új, ráadásul dupla nagylemezzel jelentkezik a PASO, mostanra pedig a megjelenés pontos dátuma is megvan és az album címét is lehet tudni, ez itt fent pedig a borítója. A zenekar az Erzsébet téri Gödör helyén nyílt Akváriumban tartott teltházas, kilencedik születésnapi koncertje után három héttel, március 27-én adja ki a Lovemonster című lemezt, ami a szerelemről fog szólni, a dupla album amerikai producerrel készített második korongján pedig bemutatkozik a PASO's Roots Rockers. Az anyaggal az együttes hamarosan külföldi turnéra indul, májusban pedig budapesti lemezbemutatót tartanak. Részletek a hajtás után.

A dupla Lovemonster első lemeze a zenekar negyedik stúdióalbuma lesz, amin az együttestől megszokott táncolós ska, rocksteady és karibi hangulatú számok lesznek hallhatók. A 15 dal többsége a szerelemhez kapcsolódik, ezt a témakört a zenekar korábban még nem dolgozta fel.

"A lemezen lesz karibi szerenád, nagyvárosi swing-ska-jazz, dixielandes rocksteady és rum fűtötte mento is. A dupla album másik CD-jén pedig 8 szerzeménnyel mutatkozik be a pszichedelikus reggae és dub zenét játszó PASO's Roots Rockers, amelyet ugyanúgy a PASO legénysége alkot, csak ebben a formációban más hangvételű dalokat komponál. Ennek a korongnak a különlegessége, hogy a keverési munkálatait a világhírű amerikai hangmérnök, Victor Rice végezte Sao Paulo-i stúdiójában. Az új dalokat elsőként a külföldi közönség hallhatja koncerten, hiszen március végén Horvátországban, Szlovéniában és Svájcban turnézunk. A Lovemonster lemezbemutató turné hazai része áprilisban kezdődik és május 4-én ér Budapestre, a Zöld Pardonba" – mondta a PASO frontembere, KRSA.

Akik nem tudják kivárni a hivatalos megjelenést, azok türelmetlenségüket annyival enyhíthetik, hogy a Lovemonster március 12-től a pasomerch@gmail.com címen előrendelhető, és a PASO tagjai kérésre dedikálva juttatják el azt a tulajdonosoknak a megjelenés napjára.

Az új dupla album legelső, aláírt példánya azonban már gazdára talált, hiszen ez a nyereménye a PASO 9. születésnapi koncertjéhez kapcsolódó játék nyertesének. Azt kellett megtippelni, mennyit fut a bulin a PASO frontembere.

"Az Akváriumban lépésszámlálóval álltam színpadra, amely szerint 8210 lépést tettem meg a születésnapi koncert alatt. Ez körülbelül 5-6 kilométernek felel meg, vagyis ha ebben a tempóban haladok, akkor a maratoni távot a lemezbemutató budapesti állomásáig bőven teljesítem" – árulta el KRSA.

Az új album anyagából az alábbi két szám ad ízelítőt, korábban mindkét klipnek itt a Lángolón volt a premierje.


pop ska hír paso



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása