2012.03.22. 09:00 – Lángoló Gitárok

Közösen turnézik a Kiss és a Mötley Crüe, mert elegük van a jelenlegi popsztárokból

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Közös turnét hirdetett az idei nyárra a Kiss és a Mötley Crüe, mégpedig abból az apropóból, hogy elmondásuk szerint rohadtul elegük van a jelenlegi popvilágból, az összes "karaokézó énekesnőből", minden csajból, akinek "A"-ra végződik a neve, és bár erről szóló véleménye illusztrációjaként Gene Simmons Rihannát szemelte ki, azért Tommy Lee hozzátette, őt speciel remek énekesnőnek tartják. Szóval a tervek szerint a Kiss és a Mötley majd megmutatja, hogyan is kell a koncertezést tisztességesen csinálni, merthogy amit manapság koncert címszó alatt lehet látni például egyes díjátadókon és más helyeken, az szerintük csak egy "hazug szarság", nem más mint táncosokkal és fényekkel felturbózott karaoke.

"Rohadtul fárasztó folyton azt látni, ahogy fiatal csajok táncosokkal mennek karaokézni a színpadra. Nem kell ez a hazug szarság! Hagyjuk ezt meg Rihannának, Smhiannának, és bárki másnak, akinek "A" van a neve végén." – mondta el indulatos véleményét a magyar származású Simmons.

"Képtelen vagyok már nézni például ezeket a kurva díjátadós show-kat, amik csak egy kicsivel jobbak mint az American Idol. Kibaszott szánalmas azt látni, hogy emberek kiállnak egy színpadra karaokézni egy csomó fény és videó kíséretében" – egészítette ki Simmons véleményét Tommy Lee, aki azért Rihannát a védelmébe vette, mert szerinte ő egy nagyszerű énekes, ellenben nagyon sok szar van manapság a popzenében.

A Kiss és a Mötley Crüe nyárra tervezett amerikai, negyvenállomásos turnéjának egyébként egyszerűen csak a The Tour címet adta, a koncertekről előzetesen Paul Stanley a Kissből mindösszesen annyit mondott: "Meg fogtok süketülni és vakulni!"

Érdekes egyébként, hogy a két zenekar legutoljára pontosan 30 évvel ezelőtt, 1982-ben turnézott együtt, vagyis 6 évvel azelőtt, hogy Rihanna megszületett.

Gene Simmons amúgy nem először ad hangot idén annak, hogy mennyire tele van a töke a jelenkor popsztárjaival, főleg a nem teljesen élőben zenélő énekesekkel, úgy két hónapja Madonnának üzente meg, hogy reméli, élőben nyomja majd a Super Bowlon. Ilyen morcos öregember lett ez a Simmons.


rock hír mötley crüe kiss tommy lee gene simmons



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása