2012.03.29. 15:30 – Lángoló Gitárok

Nyerj egy klipet!: Navigate – Rotten Roots-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Lángoló Gitárok és a Cinemate videoklipes pályázatának három nyertese közül elsőként a Rotten Roots zenekar klipje készült el a Navigate című számukra, természetesen a korábbi ígéretekkel összhangban, a Cinemate csapatának készítésében. A videoklip most itt debütál a Lángoló Gitárokon a lapozás után, ahol az együttesről is lehet egy keveset olvasni.

A nagyon fiatal Rotten Roots zenekar alapítását 2010 decemberére helyezhetjük, ekkor a jelenlegi felállásból még csak ketten álltak össze (Kovács Péter-basszusgitár, Gyökeres Krisztián-ének, szólógitár), hogy elkezdjenek dolgozni a korábban, Krisztián által írt számok vázlatain. Saját bevallásuk szerint stílusban próbáltak visszanyúlni a '60-as, '70-es évek rockzenéjéhez, ötvözve azt a mai alternatív-, indie-hangzással. Három számot sikerült összehozni, ezeket 2011 nyarán fel is vették, közben csatlakozott hozzájuk Székely Dávid dobos is. Hosszú keresgélés után végre sikerült gitárost is találni, de sajnos az együttműködés nem volt hosszan tartó, mivel ő az első, idén február tizedikén adott koncertjüket követően el is hagyta a bandát, viszont a gitáros kilétének kérdése az együttes szerint napokban el fog dőlni. Idő közben a Navigate című számukkal nyertek a Cinemate és a Lángoló Gitárok közös pályázatán, így márciusban elkezdődött a forgatás. A dal több személyes élményt ír le, amik egy-egy kocsmázásról, lerészegedésről szólnak, így ehhez hűen, hasonló videót gondolt hozzá a zenekar.


indie rock hír pályázat klip rotten roots cinemate



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása