2012.04.08. 17:23 – Lángoló Gitárok

A színpadon verték meg a Kolin énekesét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az együttes állandó show-eleme, hogy Linczényi a színpadra hív egy lányt, akit megcsókol, Pécsett viszont nem csak a lány, hanem annak volt barátja is a színpadon termett, és órásit csapott ököllel az énekes arcába. "Senki nem is látta az ősembert a színpadon, csak miután megvolt az ütés. A kidobók helyett a saját emberünk rohant oda a másik helyiségben levő merchpultunktól, és vitte le a színpadról a félkegyelműt, amikor a vér a számon belül és kívül egyszerre kezdett el folyni." - írta le a pillanatot Linczényi, aki gurgulázva ugyan, de még befejezte a dalt, majd ment az ügyeletre, ahol összesen hat öltéssel varrták össze a sebet.

"Az ütés nem fájt, a varrás nem fájt, inkább a mocsári kulturálatlanság fáj, ami Magyarországon, pláne vidéken folyik. Több országot érintő európai turnéra készülünk a dán barátainkkal, akik most azt látják, hogy van egy ország, ahol vidéken az előadókat megüthetik a színpadon. És nem csak az értő és tudatos közönséget hiányolhatják teljesen jogosan, hanem a megfelelő szervezői hozzáállást is. Az üzletvezető például alkudozni kezdett a gázsiból, mondván, a zenekar nem játszotta végig a koncertet, hanem helyette az ügyeleten lazsált. Sajnos itthon a nagyközönség nem tart még ott, hogy értékelni, vagy akár csak befogadni is képes legyen egy produkciót. Nem tudják megkülönböztetni a színpadi és a valódi világot. Amíg ilyen mocsári szörnyekbe botlunk itthon, inkább minden erőnkkel külföldre koncentrálunk." - tette még hozzá a Kolin frontembere, aki amúgy az A38-tól el volt ragadtatva.

A zenekar a turné mellett jelenleg a második nagylemezére is készül, aminek dalszerzői munkálatai Balin folytak az elmúlt hetekben.


pop hír kolin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása