2012.04.16. 15:15 – Lángoló Gitárok

Flo Rida, az Onyx és a Slaughterhouse is jön a Pannónia Fesztre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Újabb fellépőket jelentettek be az idei Pannónia Fesztivál szervezői, akik szerint az idei rendezvény "ugyanolyan, de mégis egészen más lesz, mint az eddigi években". Egyrészt mivel a buli a Balaton partjához, Szántódra költözik, másrészt mert idén már nem csak hazai, (főleg) rockzenekarok várják majd a látogatókat, hanem hiphop neveket is hívnak. Ráadásul külföldi fellépők is jönnek, akik szintén főleg a populáris és kevésbé populáris rap képviselői. Érkezik a fesztiválra az elmúlt években őrülten felkapott, számos mainstream dance-produkcióban közreműködő Flo Rida, valamint a keményebb hangvétel jegyében az Onyx és a Slaughterhouse is. Mellettük pedig magyarok is teleköpködik a mikrofont, hiszen egy egész konkrét hiphop színpadot szerveznek a május 24-27 között megrendezésre kerülő fesztiválra.

Saját számai mellett számos dance-felvételen közreműködött az elmúlt években Flo Rida, az idei PaFe egyik sztárvendége. A David Guettával készült Club Can't Handle Me például az elmúlt évek egyik nagy diszkóslágere volt, de közreműködött például Kesha Right Round című számában  és dolgozott például Lady Gagával is.

Eddig három stúdióalbumot jelentetett meg, amikre olyan előadókkal készültek dalok, mint T-Pain, Timbaland, vagy Nelly Furtado. T-Painnel készített Low című száma néhány évvel ezelőtt volt nagy sláger, míg tavaly megjelent Good Feeling című dala Avicii Levels című, Etta James Something Got A Hold On Me 1962-es klasszikusának hangmintáit is tartalmazó számát használta fel szintén komoly sikert elérve: megjelenése után a dalt csak digitálisan több mint kétmillióan vásárolták meg.

Az idei évben érkezik Only One Rida (Part 2) című legújabb albuma, egyébként pedig már világsztár kérte fel, hogy közreműködőként színesítse a lemezét, ilyen volt többek között Madonna, Michelle Williams, Jessica Mauboy vagy Rick Ross. Több népszerű mozifilmben is hallhatók számai, ilyen például a Step Up2: Streetdance, valamint a Másnaposok vagy a Trópusi vihar is. Flo Rida a május 25-én, a fesztivál pénteki napján ad koncertet.

A Pannónia Fesztivál másik két most bejelentett külföldi fellépője az Onyx és a Slaughterhouse lesznek. A Run DMC-ből ismert Jam-Master Jay által felfedezett brooklyni Onyx csütörtökön, május 24-én lép fel. Első, Bacdafucup című albumukat mára sokan a hardcore rap egyik klasszikus, alapalbumaként tartják számon. Az 1998-ban készített Shut 'Em Down borítóján pedig olyan neveket olvashatunk, mint DMX, 50 Cent, vagy Method Man. A csapat tagjai Fredro Starr, Sonsee és Sticky Fingaz a színészettel is kacérkodnak, többek között olyan filmekben szerepeltek, mint a Nepperek, az Égimeszelés, a Halott pénz, valamint számos televíziós produkcióban, többek között az HBO Drót című sorozatában voltak láthatók.

Vasárnap, május 27-én pedig a Slaughterhouse nevű hiphopcsapat lép fel a Balaton partján, amelynek tagjai Crooked I, Joe Budden, Joell Ortiz és Royce da 5'9”. Első, Slaughterhouse című albumuk – amelyet hat nap alatt rögzítettek- négy évvel ezelőtt jelent meg, a második albumukat pedig éppen idén adták ki Welcome To: Our House címmel jegyzik.

A Pannónia Fesztivál szervezői a hiphop színpadra továbbá olyan magyar csapatokat és előadókat hívtak, mint a Káva Kru, az Essemm, MC Gőz, Mikee Mykanic, a Veszkijarat (Siskafinuccsi, Phat), a Reall Trill Allstarz(Mr Busta + 4 elöadó), DJ Györemix! , DJ Bosi ft Love Alliance, MC Kemon, a Rocksteady Girl, Rizkay(beatbox show) Funktasztikus, Busa, a Jafa Maffia, Mr Skunk, Mili Chabi, Jr Brown, Gregory G Gras(Riddim Colony), DJ Zilio, MC Snakey, DJ Phat Phillie(CR) Rico, a DSP, az NKS, a BMB, a Barbárfivérek, DJ Zsigabá, a Vinyl Warriors, Gabo és DJ Dobie DJ Nidee.


hiphop fesztivál hír onyx pannónia fesztivál flo rida slaughterhouse pannónia fesztivál 2012



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása